revenire din concediu crestere copil
revenire din concediu crestere copil
Buna ziua ,am si eu o inrebare daca ma poate ajuta cineva.In data de a intrat 01.07.2014 pana la data de 10.04.2016 am iregistrat in revisal suspendarea are cere pt.ingrijire copil pana la 2 ani,dar doreste sa se intoarca la munca la un an,va rog sa ma ajutati cu revisalul ,cum operez in revisal,cu incetarea suspendari. Multumesc
Re: revenire din concediu crestere copil
Modifici o data perioada de suspendare, dupa care introduci data incetarii suspendarii.
Totusi din cate stiam (ii drept ca nu am avut tangeta cu aceasta speta) ca de la inceput trebuie sa te decizi referitor la perioada, deoarece si indemnizatia il primesti la fel, nu?
Totusi din cate stiam (ii drept ca nu am avut tangeta cu aceasta speta) ca de la inceput trebuie sa te decizi referitor la perioada, deoarece si indemnizatia il primesti la fel, nu?
Cu ce data de consemnare si pe ce baza se poate modifica perioada de suspendare,adica data sfarsit suspendare?balazse scrie:Modifici o data perioada de suspendare, dupa care introduci data incetarii suspendarii.
Multumesc
Pe baza solicitarii in scris al angajatei. Oricum ar trebui sa obtii informatii suplimentare despre suspendare, deoarece din cate stiu nu prea se poate schimba tipul suspendarii pe parcurs, ci doar la inceput, dar nu este 100% sigur.