Renuntare la SPV

ciuread

Renuntare la SPV

#1 Mesaj de ciuread »

Am inrolat in SPV cu formularul C800, pe CNP meu, cativa clienti carora le conduc contabilitatea.
Sunt in sitatia in care am renuntat de curand la un client, dar in SPV imi apar in continuare, toate mesajele acestuia.
Doresc sa sterg ( dezinstalez) acest client, care este o persoana juridica(SRL).

In sectiunea "termeni si conditii"" la art. 27 se precizeaza:
(1) Persoana fizică, persoana juridică sau altă entitate fără personalitate juridică poate cere oricând renunţarea la utilizarea SPV.
(2) În cazul persoanelor fizice înregistrate ca utilizator SPV renunţarea la SPV se efectuează de către acestea prin completarea corespunzătoare a câmpurilor special destinate în aplicaţia informatică specifică oferită în SPV.
(3) În cazul persoanelor fizice înregistrate ca utilizator SPV numai prin împuternicit renunţarea la SPV se efectuează după caz, de către:
a) împuternicit prin completarea corespunzătoare a câmpurilor special destinate în aplicaţia informatică specifică oferită în SPV;
b) persoana fizică prin completarea unei cereri pe care o prezintă organului fiscal central de la domiciliu fiscal.
Nu stiu cum sa procedez ?
Cu stima,
ciuread

balazse

Re: Renuntare la SPV

#2 Mesaj de balazse »

Momentan cel mai probabil functioneaza doar prin depunerea unei cereri direct la organul fiscal, ca in aplicatie inca nu s-a implementat cele mentionate.

tomac

Re: Renuntare la SPV

#3 Mesaj de tomac »

Nici cum. Ăsta e unul din motivele pentru care eu nu vreau să am de-a face cu SPV.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns