E-FACTURA
E-FACTURA
Buna ziua,
Incepand cu 01.04.2022 agentii economici care facturaza servicii de cazare pe care le incaseaza cu vouchere de vacanta au obligatia de a emite factura electonica E-factura.
Aceasta nu este disponibila in SAGA, cum facturam ?
Incepand cu 01.04.2022 agentii economici care facturaza servicii de cazare pe care le incaseaza cu vouchere de vacanta au obligatia de a emite factura electonica E-factura.
Aceasta nu este disponibila in SAGA, cum facturam ?
-
Re: E-FACTURA
Este disponibila, la tiparire aveti optiunea E-Factura
E-factura e disponibilă de când a fost introdusă oficial în România. Încă de anul trecut.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
da,dar nu se poate genera pentru persoane fizice
Se poate. Redescarcă și reinstalează ultima actualizare.
eu am ultima actualizare si pentru persoane fizice zice ca momentan nu se poate emite doar pentru pers juridice!!
Prin "ultima actualizare" ïntelegi ultima versiune 546?
M-ai sus s-a mentionat "Redescarcă și reinstalează ultima actualizare" (la vers.546 au aparut deja aproximativ 37 de actualizari), ai incercat si nu a functionat?
M-ai sus s-a mentionat "Redescarcă și reinstalează ultima actualizare" (la vers.546 au aparut deja aproximativ 37 de actualizari), ai incercat si nu a functionat?
Buna ziua
Exista in SAGA nomenclatoarele de produse NC8 sau CPV2018?
Multumesc
Exista in SAGA nomenclatoarele de produse NC8 sau CPV2018?
Multumesc
Doar NC8 momentan.
S-a actualizat SAGA. Cum introduc intr-o factura codul CPV si unde ca sa nu se refuze xml-ul?
Multumesc
Multumesc
Unde ai introduce și codul NC8. În ecranul fișiere - articole.
buna ziua
ma poate ajuta cineva,detin semnatura digitala,transmit declaratii si totusi numa pot autentifica pe SPV
Multumesc
ma poate ajuta cineva,detin semnatura digitala,transmit declaratii si totusi numa pot autentifica pe SPV
Multumesc
-
-
În Fișiere - Articole - coloana Cod NC. Cele CPV sunt fix lângă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.