reteta in reteta

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
moglanm846

reteta in reteta

#1 Mesaj de moglanm846 »

Buna seara,
Cum pot sa adaug o reteta in cazul in care aceasta este formata numai din alte retete? ex: am un candy bar care este alcatuit din 10 tipuri de prajituri. Am citit ca pot lucra pe semifabricate si fac productia, dar nu ma ajuta, intrucat pe factura de vanzare nu vreau sa imi apara decat candy bar, nu toate prajiturile...
Multumesc

tomac

Re: reteta in reteta

#2 Mesaj de tomac »

Faceți un transfer. Din prăjituri în candy bar. Sau descărcare de cantitate prin operații speciale pentru prăjituri și încărcarea cu o valoare identică a articolului candy bar, tot prin operații speciale.
Sau prăjiturile le puneți pe semifabricate și candy bar pe produs finit și în rețeta la candy bar puneți în rețetă prăjiturile ce sunt semifabricat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

moglanm846

#3 Mesaj de moglanm846 »

Am facut candy bar produs finit si celelalte prajituri semifabricate, dar cand fac productia nu imi descarca toate materiile prime ce compun candy bar-ul, ci imi apar doar semifabricatele si imi spune *cantitatea de descarcat la articolul semifabricate este mai mare decat stocul existent*. Ar trebui sa bifez *nestocat* pe semifabricate? Am incercat, dar nu imi permite programul.. Multumesc

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Trebuie să produceți prăjiturile prima dată. Și apoi candy-bar.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns