MAJOARARE PRET PTR LICENTA SAGA C. CONTABILITATE
MAJOARARE PRET PTR LICENTA SAGA C. CONTABILITATE
Buna ziua ,
Am fot instiintati prin mail la 30 05 2024 despre majorarea pretului licentei Saga C contabilitate cu 100 lei de la data de 01 07 2024.
Ne spuneti va rog cum procedam sa platim ? Ne trimiteti factura ? multumesc.
Am fot instiintati prin mail la 30 05 2024 despre majorarea pretului licentei Saga C contabilitate cu 100 lei de la data de 01 07 2024.
Ne spuneti va rog cum procedam sa platim ? Ne trimiteti factura ? multumesc.
Re: MAJOARARE PRET PTR LICENTA SAGA C. CONTABILITATE
intri in contul tau de utilizator si gasesti factura acolo... o achiti si gata..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Numai ca, in ultima perioada, de exemplu: licenta care expira la 30.06.2024, nu s-a primit proforma cu prelungire licenta SagaWeb.
Nu exista licenta "SagaWeb", exista licenta de Saga C, iar in cadrul unei licente Saga C contabilitate poti activa SagaWeb.
-
balazse_ Aveti dreptate! Multumim frumos!
-
mie imi expira pe 22.07-
avea,m ceva bani pe cont si vroiam sa o platesc de azi
nu gasesc factura in date mele-la facturi...
cum procedez?
avea,m ceva bani pe cont si vroiam sa o platesc de azi
nu gasesc factura in date mele-la facturi...
cum procedez?
-
Accesati site-ul Saga iar in colt dreapta sus (sub "Utilizator" >>>> "Parola">>>> "Login") sunt 2 butoane: " Preturi "si "Cumpara", de unde puteti obtine informatiile necesare.
-
@scarlatm71
Nu ati gasit factura, pentru ca inca nu vi s-a emis, licenta fiind inca valabila.
Dar eu consider ca puteti in lipsa facturii sa achitati un avans pentru licenta, daca doriti mai devreme.
Nu ati gasit factura, pentru ca inca nu vi s-a emis, licenta fiind inca valabila.
Dar eu consider ca puteti in lipsa facturii sa achitati un avans pentru licenta, daca doriti mai devreme.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Pentru ScarlatM71
Factura proforma va aparea in cont doar cand ajungi la 15 zile inainte de expirare.
Daca nu doresti sa astepti pana atunci, poti trimite e-mail si ti se va transmite sau incarca.
Factura proforma va aparea in cont doar cand ajungi la 15 zile inainte de expirare.
Daca nu doresti sa astepti pana atunci, poti trimite e-mail si ti se va transmite sau incarca.
Buna ziua. Cit se plateste ptr.prelungire licenta PS.Multumesc
225
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
intra pe cont si simulează o achizitie.. și o să vezi exact ce te interesează.