Eroare preluare e-factura
-
Eroare preluare e-factura
Buna ziua,
La preluarea e-facturilor pt un client imi apare o fereastra cu eroarea "Invalid path or file name. 202". Ulterior, dupa apasarea butonului OK apare eroarea din foto de mai jos:
Banuiesc ca intre "ORANGE_ROMANIA_SA" si "(ORANGE_ROMANIA_COMMUNICATIONS_SA)" este un caracter <enter> sau <NewLine> preluat din xml-ul e-facturii, carcater care nu poate exista in numele unui director.
Cum pot trece peste aceasta eroare?
Multumesc.
La preluarea e-facturilor pt un client imi apare o fereastra cu eroarea "Invalid path or file name. 202". Ulterior, dupa apasarea butonului OK apare eroarea din foto de mai jos:
Banuiesc ca intre "ORANGE_ROMANIA_SA" si "(ORANGE_ROMANIA_COMMUNICATIONS_SA)" este un caracter <enter> sau <NewLine> preluat din xml-ul e-facturii, carcater care nu poate exista in numele unui director.
Cum pot trece peste aceasta eroare?
Multumesc.
Re: Eroare preluare e-factura
Eu personal nu vad imaginea in cauza.
Incearca sa il incarci aici:
https://imgur.com/
De altfel, ai incercat sa actualizezi programul (chiar daca ai ultima versiune)?
Incearca sa il incarci aici:
https://imgur.com/
De altfel, ai incercat sa actualizezi programul (chiar daca ai ultima versiune)?
-
Imaginea e incarcata aici : https://imgur.com/805C8q5
Este probabil ca nu exista drepturi depline la acele foldere din partitia respectiva (vezi "X:\\").
-
Toate e-facturile pentru toate firmele definite in SAGA sunt preluate fara probleme. Buba e cu crearea acelui director numit "ORANGE_ROMANIA_SA (ORANGE_ROMANIA_COMMUNICATIONS_SA)" pentru acea firma.
L-am creat manual si degeaba. Inclusiv cate un director cu spatiu si unul fara fara spatiu intre sirurile "ORANGE_ROMANIA_SA" si "(ORANGE_ROMANIA_COMMUNICATIONS_SA)".
Eroarea este aceeasi. Ma gandesc ca intre cele 2 siruri este un caracter special ("newline" / "CRLF") care evident nu poate exista in numele directorului.
E clar ca buba provine din prelaurea campului respectiv din XML. Nu stiu cum pot rezolva....
L-am creat manual si degeaba. Inclusiv cate un director cu spatiu si unul fara fara spatiu intre sirurile "ORANGE_ROMANIA_SA" si "(ORANGE_ROMANIA_COMMUNICATIONS_SA)".
Eroarea este aceeasi. Ma gandesc ca intre cele 2 siruri este un caracter special ("newline" / "CRLF") care evident nu poate exista in numele directorului.
E clar ca buba provine din prelaurea campului respectiv din XML. Nu stiu cum pot rezolva....
Trimite e-mail echipei Saga, precis ofera ei o solutie.
Sa ne zic cum s-a finalizat.
Sa ne zic cum s-a finalizat.
-
Am luat leg pe e-mail cu cei del a SAGA, si s-a rezolvat prin update la ultima versiune 577 (aveam 576). Foarte prompti.
Bună ziua, am preluat mai multe facturi, dar la 2 firme au apărut facturi incomplete față de cele reale, nu sunt toate produsele. O factura în format PDF este mai completă, dar tot nu conține toate produsele! Ce este de făcut în situația aceasta?
Adica, prin e-factura ai primit o factura ca anumite pe pozitii, iar pe cel trimit in format tiparit apare altele?
Daca da, atunci iei legatura cu furnizorul sa verifice situatia.
Daca da, atunci iei legatura cu furnizorul sa verifice situatia.
Re: emitere factura in e factura de o firma neinregistrata scop tva
Buna ziua ,
Va rog pt o firma cod caen servicii medicale ,unde bifez pt e factura sa apara in e factura ca nu e inregistrata scop tva ?
Multumesc
Va rog pt o firma cod caen servicii medicale ,unde bifez pt e factura sa apara in e factura ca nu e inregistrata scop tva ?
Multumesc
Vrei sa transmiti prin e-factura, facturi emise catre persoane fizice?
Nu ,pt Srl ,cod caen activitate medicala ,care nu este inregistrat in scopuri tva ,si doreste sa emita facturi catre clienti pers juridice ,unde setez in Saga ,sa apara in e factura ca este scutit tva ?
Am setat la Configurare Societati ,neplatitor tva .Mai trebuie si in alta parte ?
Multumesc frumos
Am setat la Configurare Societati ,neplatitor tva .Mai trebuie si in alta parte ?
Multumesc frumos
Nu trebuie sa bifezi nici unde, apare automat in lista in meniul "e-factura".
-
am observat ca la preluarea in intrari a unei facturi cu taxare inversa la coloana "neachitat" apare 0 ca si cum ar fi achitata, iar daca faci achitare direct din factura iti apare suma achitata cu semnul minus sau daca achiti din banca nu-ti mai afiseaza factura cu sume de plata,
singura solutie pe care am gasit-o eu a fost sa devalidez factura importata sa "umblu" pe ea ca si cum as modifica ceva - dar nu modific nimic, pt. ca e corecta, dupa care revalidez si astfel apare corect la "neachitat"
singura solutie pe care am gasit-o eu a fost sa devalidez factura importata sa "umblu" pe ea ca si cum as modifica ceva - dar nu modific nimic, pt. ca e corecta, dupa care revalidez si astfel apare corect la "neachitat"