problema transfer date vanzari-Publine-HEEELP

Chestiuni specifice extensiilor PubLine si MarketLine
popac29

problema transfer date vanzari-Publine-HEEELP

#1 Mesaj de popac29 »

Buna ziua ,
De cand am dat actualizare la ultima versiunea de la saga am o problema cu incasarile si corespondenta din panoul de vanzari si transfer date.
Eu am creat pentru vanzarile pe care le am ,mai multi clienti : Numerar restaurant (corespondent cu incasarea numerar -5311),card restaurant (corespondent cu incasarea card ),bolt card (pe care il schimb eu dupa fiecare incasare ca si client fizic neavand corespondent din incasare),bolt numerar (pe care il schimb tot manual ) si tot asa pentru glovo si tazz.
De cand am dat update cand dat incasare card sau numerar in panoul de vanzari nu mi mai apare care cum a fost incasat ci doar spatiu gol in schimb apare in ecranul de transfer date .In ceea ce priveste boltul,tazz ul si glovo chiar daca le salvez la client fiecare cum e in panoul de transfer date, nu mi le aseaza si le trece pe toate la numerar .In consecinta mi-a dat peste cap intregul transfer de date .
Please help ca sa pot sa mi validez si eu rapoartele din ultimele zile .
In speranta unui raspuns ,a unei solutii multumesc anticipat tuturor celor care scriu .
Cu stima si respect ,
Costin Victorita Pescarita

tomac

Re: problema transfer date vanzari-Publine-HEEELP

#2 Mesaj de tomac »

De ce căutați asistență pe forum când cel mai simplu este să solicitați asistență direct de la SAGA sunând la ei ori pe mail?
Setarea clienților folosiți pentru vânzare se face în Setări. Acolo trebuie setat corect clientul pe care se va înregistra vânzarea și contul pentru încasare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns