REVISAL
-
REVISAL
Buna ziua! Am o intrebare se poate transfera REVISALUL din SAGA in programul de REVISAL ??
Re: REVISAL
Nu, Revisal-ul ITM-ului nu are posibilitatea de import date.
-
REVISAL-ul ITM-ului are posibilitate de import date. O gasesti la Instrumente-> Import angajator si acolo importa firma cu tot cu angajati si contracte.
Insa Saga nu are optiune de export angajator ca sa il poti importa in Revisal.
Insa Saga nu are optiune de export angajator ca sa il poti importa in Revisal.
"REVISAL-ul ITM-ului are posibilitate de import date."
De acord.Dar...numai pentru fisiere generate tot de ...Revisal (reges).
De acord.Dar...numai pentru fisiere generate tot de ...Revisal (reges).
Nici nu am mai punctat asta, credeam ca se subintelege.
Si nici macar nu este facuta publica structura bazei de date in care ar trebui facut un export din alt soft care apoi sa fie importat in Revisal-ul ITM.
Si nici macar nu este facuta publica structura bazei de date in care ar trebui facut un export din alt soft care apoi sa fie importat in Revisal-ul ITM.
Da....La vremea respectiva..a fost mare vuiet pe aceasta tema.Dar poate mai sunt colegi care nu au prins respectiva schimbare, si discutiile de atunci.
Altfel, nu pot sa nu fiu de acord cu comentariul lui fagarasa176 (Vin Iun 15, 2012 2:06 pm )
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... if#p115453
Altfel, nu pot sa nu fiu de acord cu comentariul lui fagarasa176 (Vin Iun 15, 2012 2:06 pm )
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... if#p115453
-
Eu am vrut sa punctez posibilitatea asta(exportul din revisal) pentru ca am avut un caz in care am preluat contabilitatea unei firme iar vechiul contabil mi-a listat rapoartele per salariat din Revisal si a zis ca nu se poate face export din Revisal (mai sunt si care nu stiu de optiunea aia).
exista posibilitatea de salvare a firmelor din Revisal(ITM) cu datele toate si apoi instalare Revisal(ITM) pe alt calculator si prin import firme si date se reface totul ok.
Am avut un caz la o firma mare cu vreo 900 angajati si a mers perfect.
Am avut un caz la o firma mare cu vreo 900 angajati si a mers perfect.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)