Model nou OP-uri
Model nou OP-uri
Buna ziua.
Am vazut ieri ca anul acesta avem un nou model de op-uri.
Nu reusesc sa imi dau seama daca in ultima varianta de saga este actulizat modelul, nu apare nicaieri optiunea "Cod Program" ...
Am vazut ieri ca anul acesta avem un nou model de op-uri.
Nu reusesc sa imi dau seama daca in ultima varianta de saga este actulizat modelul, nu apare nicaieri optiunea "Cod Program" ...
Re: Model nou OP-uri
ai citit ordinal?
stii la ce se refera cod program?
ai verificat sa vezi daca anaf a actualizat softul?
sau doar iti pierzi vremea de pomade pe forum?
stii la ce se refera cod program?
ai verificat sa vezi daca anaf a actualizat softul?
sau doar iti pierzi vremea de pomade pe forum?
Pentru DinuD251
Doar astazi (09.01.2015) a aparut aplicatia pentru generarea ordinelor de plata/foi de varsamant, asa mai ai un pic de rabdare.
Vezi aici:
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/A ... e_OPFV.htm
Doar astazi (09.01.2015) a aparut aplicatia pentru generarea ordinelor de plata/foi de varsamant, asa mai ai un pic de rabdare.
Vezi aici:
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/A ... e_OPFV.htm
probabil stiti ca se aplica doar bugetarilor, asa-i?
De unde ai tras aceasta concluzie (dupa parerea mea gresita)? Din faptul ca mai jos sunt trecute si fisierele cu IBAN-uri cheltuieli institutii publice si sectoare speciale?
Din cate stiu si societatile comerciale foloses acel program pentru plata obligatiilor prin banca, precum generarea foilor de varsamant.
Din cate stiu si societatile comerciale foloses acel program pentru plata obligatiilor prin banca, precum generarea foilor de varsamant.
Multumesc Balasze pentru raspunsuri. Am avut impresia ca se actualizaze si la anaf programul apoi am vazut ca l-au actualizat ieri.
Septimiuv no comment.
Multumesc oricum pentru raspunsuri.
Septimiuv no comment.
Multumesc oricum pentru raspunsuri.
faceti voi un op pentru societati si vedeti ce s-a modificat fata de anul trecut, in afara de anul de pe op
Pana la urma nu s-a modificat nimic pentru societati comerciale, doar s-a schimba anul asa cum zici.
vers.1.3.3 / 09.01.2015
- corectie buton listare din macheta de incarcare a OP/FV-ului
vers.1.3.3 / 08.01.2015
- actualizare functii IBAN(I), IBAN(II), IBAN(III) si IBAN(IV) pentru clasif.bugetara noua
- actualizare 'sir cod de bare' cu inca un camp ('cod program'=0000000000) pentru institutii publice
ai putea sa-ti cer si scuze
Pentru? Eu te-am contrazis in legatura cu utilizarea si nu cu modificarile.
eu ma refeream la modificari, nu la utilizare
Acum am recitit postare. Scuze, aveai dreptate.