Declarație gresita
Declarație gresita
Buna ziua,
Ma ajutati va rog in următoarea problema: am depus declaratia 100 si in loc sa trec suma de plata la impozit pe dividende persoane fizice , am trecut la impozit pe dividende persoane juridice.
Ce trebuie sa fac in acest caz?
Multumumes
Ma ajutati va rog in următoarea problema: am depus declaratia 100 si in loc sa trec suma de plata la impozit pe dividende persoane fizice , am trecut la impozit pe dividende persoane juridice.
Ce trebuie sa fac in acest caz?
Multumumes
Re: Declarație gresita
Bine ai venit pe forum!
Depui o declaratie 710 unde la "impozit pe dividende persoane juridice" treci la initial suma declarata, iar la corect zero; dupa care faci o declaratie 100 cu "impozit pe dividende persoane fizice".
Depui o declaratie 710 unde la "impozit pe dividende persoane juridice" treci la initial suma declarata, iar la corect zero; dupa care faci o declaratie 100 cu "impozit pe dividende persoane fizice".
Multumesc frumos 
Am depus 710 si din nou d100 corecta, dar îmi da erori de validare ptr ca nu se accepta mai multe declarații cu cod oblig-103 si având aceeași scadenta.
In acest caz ce trb sa fac.
E pentru prima data cand fac o decl rectificariva
In acest caz ce trb sa fac.
E pentru prima data cand fac o decl rectificariva
Sa înțeleg ca trb sa scot din d100 imp pe profit ptr ca a fost declarat deja ?
In aceata trebuia sa pui la imp.dividende pers. juridice suma declarata eronat si la rectificat zero. In urmatoarea pozitie pui la imp.dividende pers.fizice - declarat initial 0 si la rectificat cat trebuie sa declari.cernatv scrie:Depui o D710.
Ei ei, scoti bifa de la toate si lasi bifa doar la 604.
Eu am zis ca trebuie depus declaratie doar pentru acel impozit si nu pentru mai multe.
Eu am zis ca trebuie depus declaratie doar pentru acel impozit si nu pentru mai multe.
Am reușit sa depun fara erori ambele declarații.
CERNATv daca nu am făcut așa cum zici tu doar d710 si am depus din nou d100 e greșit? Sau sunt ok ambele variante?
CERNATv daca nu am făcut așa cum zici tu doar d710 si am depus din nou d100 e greșit? Sau sunt ok ambele variante?
Din cate stiu eu, prin D.710 se corecteaza o suma declarata anterior, iar daca ai depus 710 cu doua pozitii (una imp div PJ si un imp div PF) atunci ar trebui sa ai eroare la recipisa pentru 710, deoarece nu poti face o corectie pentru o contributie pe care nu l-ai declarat.
Ok, daca am depus ambele decl si nu exista erori de validare, atunci înseamnă ca am depus corect.
Multumesc frumos
Multumesc frumos
Interesant ii sa nu ai eroare la D.710 unde ai trecut cele doua pozitii.
Pai nu.. In d710 am o singura poziție , doar imp ptr pers juridice .
Impozitul ptr duc pers fizice nu am cuprins in 710, ci in d100 .
Practic am făcut așa cum ai spus tu si nu am erori.
Impozitul ptr duc pers fizice nu am cuprins in 710, ci in d100 .
Practic am făcut așa cum ai spus tu si nu am erori.
-
adrigela77
sanatate la dividende
Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti se retine si se vireaza sanatate pe dividende la peroane fizice daca lucreaza la firma pe care o si administreaza?
Adica de unde se fac dividendele acolo au si functia de baza.
Multumesc pentru ajutor.
Va rog sa imi spuneti se retine si se vireaza sanatate pe dividende la peroane fizice daca lucreaza la firma pe care o si administreaza?
Adica de unde se fac dividendele acolo au si functia de baza.
Multumesc pentru ajutor.
Pentru dividende se retine doar impozit pe venit, in rest beneficiarul dividendelor are obligatia de a plati, daca este cazul, sanatate, dar daca este angajat atunci nu va fi cazul.