Buna seara,
Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat. Sunt utilizator nou de saga si nu cunosc bine programul. Am schimbat pretul unui articol, am intrat in alte operatii cu stocuri (am gestiune cantitativ valorica), am ales articolul si am schimbat pretul (micsorare pret).
Nu stiu daca trebuie sa fac si inregistrarea contabila 378 = 371 cu diferenta de pret sau o efectueaza programul. Am intrat in articole contabile si nu am gasit inregistrarea.
Va rog sa-mi ziceti ce trebuie sa fac.
Multumesc anticipat.
schimbare pret la un articol (marfa)
Re: schimbare pret la un articol (marfa)
aveti evidenta catitativ-valorica la depozit sau magazin ce este ?
tineti evidenta la marfa la pret de achizitie.
in momentul vanzarii veti pune pretul de vanzare nu trebui sa modificati inainte pretul de achizitie.
tineti evidenta la marfa la pret de achizitie.
in momentul vanzarii veti pune pretul de vanzare nu trebui sa modificati inainte pretul de achizitie.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Pentru HerganieC
Si daca se tine evidenta cantitativ-valorica la pret de vanzare, care ar fi cea mai corecta metoda tehnica de modificare a pretului de vanzare?
Pentru StoicaN649
Bine ai venit pe forum!
Ai incercat sa vezi la "inchidere luna" -> sa validezi "inregistrare operatii contabile aferente stocurilor" si sa vezi ce note iti genereaza?
Si daca se tine evidenta cantitativ-valorica la pret de vanzare, care ar fi cea mai corecta metoda tehnica de modificare a pretului de vanzare?
Pentru StoicaN649
Bine ai venit pe forum!
Ai incercat sa vezi la "inchidere luna" -> sa validezi "inregistrare operatii contabile aferente stocurilor" si sa vezi ce note iti genereaza?
-
Multumesc frumos de raspuns.
Am incercat cu inchiderea de luna si intradevar am vazut ca atunci se fac si inregistrarile automoat.
Dar asta a fost dupa ce am postat.
Am incercat cu inchiderea de luna si intradevar am vazut ca atunci se fac si inregistrarile automoat.
Dar asta a fost dupa ce am postat.