Buna ziua, va rog sa ma ajutati la configurarea unei filiale. sc cu cui separat pt 12 salariati la punctul de lucru. pana acum am facut asa: setari diverse soc cu filiale cu pers juridica, am bagat cui dupa cnp. cui-ul l-am adaugat anterior in filiale cu adresa . In 112 vad ca are suma impoz in f2 corecta. la revisal in schimb, nu stiu daca sa las la "tipul societatii" sediul social sau sa aleg sucursala fara personalitate si sa trec cui parinte?
societatea este preluata si mi-e frica sa nu stric ceva la itm.
multumesc anticipat pentru ajutor
ajutor configuare filiala
Re: ajutor configuare filiala
Ai facut corect, dar la filiala nu trebuie sa bifezi la "cu personalitate juridica".
In ceea ce priveste ReviSal-ul nu modifici nimic, adica nu trebuie sa alegi "filiala", lasi asa cum a fost si pana acum.
Faptul ca ai deschis un punct de lucru pentru care declarari impozit nu inseamna ca trebuie sa faci si ReviSal pentru acel punct de lucru.
In ceea ce priveste ReviSal-ul nu modifici nimic, adica nu trebuie sa alegi "filiala", lasi asa cum a fost si pana acum.
Faptul ca ai deschis un punct de lucru pentru care declarari impozit nu inseamna ca trebuie sa faci si ReviSal pentru acel punct de lucru.
-
Buna dimineata.
In situatia cand punctul de lucru se afla in alt judet imozitul pe salarii aferent salariatilor de la punctul respectiv se vireaza la afp din jud. respectiv? Ce se intampla daca este bifat -cu personalitate juridica-.
O zi buna.
In situatia cand punctul de lucru se afla in alt judet imozitul pe salarii aferent salariatilor de la punctul respectiv se vireaza la afp din jud. respectiv? Ce se intampla daca este bifat -cu personalitate juridica-.
O zi buna.
Impozitul se vireaza in acelasi cont si acelasi beneficiar unde vireaza si societatea mama numai ca face un alt OP pe care se trece codul fiscal al puiului in loc de cel al societatii mamă. Repartizarea pe judete se face de catre fisc.
Din cate stiu eu ar trebui platit separat, dar poate te ajuta cineva cine a avut deja acest tip de operatiune.
Nu stiu cu ce afecteaza programul daca este trecut "cu personalitate juridica" (poate doar la ReviSal), dar un simplu punct de lucru nu se incadreaza.
PS: CernatV a fost mai rapid.
Nu stiu cu ce afecteaza programul daca este trecut "cu personalitate juridica" (poate doar la ReviSal), dar un simplu punct de lucru nu se incadreaza.
PS: CernatV a fost mai rapid.