Buna ziua,
Daca am un punct de lucru in afara localitatii trebuie sa platesc diurna? Mi se pare un pic ciudat sa ma duc la propriul pct de lucru si sa platesc diurna....
Zi buna,
Dana
deplasare interna
Re: deplasare interna
platesti diurna daca are mai mult de 24 de ore prima zi iar restul minim 12 ore.
altfel nu platesti.
altfel nu platesti.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Pai este toata luna mai.
Dar trebuie si cazarea, nu? Adica factura. Altfel, cum a stat acolo non stop?
Cum sa platesc diurna daca nu a stat acolo non stop?
Am crezut ca nu se plateste ca e propriul pct de lucru, de aia am intrebat....
Dar trebuie si cazarea, nu? Adica factura. Altfel, cum a stat acolo non stop?
Cum sa platesc diurna daca nu a stat acolo non stop?
Am crezut ca nu se plateste ca e propriul pct de lucru, de aia am intrebat....
nu are nimic cazarea cu diurna.
diurna e diurna nu trebuie justificata de catre angajat(si i-o calculati dvs in functie de oridnul de deplasare semant stampilat si calculat pe spate 32.5lei deductibil), iar cazarea se deconteaza cu factura chitanta (daca i se aproba de conducerea firmei) daca nu, trebuie sa-i asigurati undeva dvs cazarea daca sta mai multe zile.
diurna e diurna nu trebuie justificata de catre angajat(si i-o calculati dvs in functie de oridnul de deplasare semant stampilat si calculat pe spate 32.5lei deductibil), iar cazarea se deconteaza cu factura chitanta (daca i se aproba de conducerea firmei) daca nu, trebuie sa-i asigurati undeva dvs cazarea daca sta mai multe zile.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Am inteles. Ms frumos.
Week-end placut!
Week-end placut!