Pt. " tomac"
Va multumesc pt."raspuns",se pare ca unele intrebari deranjeaza,am incercat sa pun o intrebare ,am crezut ca nu am fost foarte explicita,dar am sa apelez in alta parte daca exista asa o stacheta ridicata pe acest forum. Cred ca sunt multe lucruri pe care le inveti din mers ,si ai tangenta cu ele la un moment dat,nu este obligatoriu sa le stii dintotdeauna,din acest motiv se pun intrebari.Mai ales ca legislatia se schimba atat de des,eu niciodata nu-mi incarc memoria cu lucruri care nu ma intereseaza,din punct de vedere profesional,deoarece peste o luna,sau mai repede,se schimba.Acesta a fost motivul pentru care am pus niste intrebari,si da, era ceva destul de urgent pentru ca sa incerc sa schimb putin intrebarea,poate cineva imi raspunde. O zi buna,
Re: Inregistrari PFA 2
Nu te mai necăji fără rost!Dacă ai fi cercetat pe forum mai pe îndelete, ai fi observat că TomaC, care este moderatorul acestui forum, este un ocean infinit de răbdare...şi de ajutor, deci ce te costă dacă i-ai spune un simplu mulţumesc şi să mergi mai departe?Ca să nu mai zic că ţi-a răspuns la ce ai întrebat, nu?În fine...
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Pentru TrifanM500
De altfel, pentru a raspunde la un topic, se utilizeaza butonul "raspunde" si nu "topic nou"/"citeaza" (iti zic doar ca si informatie, nu ca ar fi trebuit sa stii sau sa citesti in meniul "FAQ" despre postare).
De altfel, pentru a raspunde la un topic, se utilizeaza butonul "raspunde" si nu "topic nou"/"citeaza" (iti zic doar ca si informatie, nu ca ar fi trebuit sa stii sau sa citesti in meniul "FAQ" despre postare).

Unii din utilizatori au impresia că dacă li se atrage atenția referitor la niște reguli, până la urmă de bun simț:
- să nu postezi aceiași întrebare de mai multe ori
- să nu scrii mesajele integral cu majuscule
- să nu citezi inutil mesajele la care de fapt răspunzi
fie ai ceva cu ei, fie că unele întrebări deranjează. E o manie ce, din păcate, se întâlnește foarte mult la poporul ăsta. Nu. Nu are nimic de face cu asta, nu ai cum să ai ceva cu cineva pe acare nici măcar nu-l cunoști. Ar fi culmea. Nu are cum să deranjeze pe cineva. Nimeni, absolut nimeni, nu impune aici vreo ștachetă. S-a răspuns la marea majoritate a întrebărilor. E drept că la unele nu foarte rapid, dar trebuie să înțelegeți că fiecare răspunde în limita timpului său.
Culmea e că de fapt v-am și răspuns la întrebare în celălalt loc în care ați postat-o. Și în al doilea loc v-am atras atenția ca pe viitor să nu mai postați aceiași problemă în mai multe locații. Dar de ce să nu ne arătăm cocoși? Să arătăm că na, noi de fapt nu meritam o astfel de atenționare pentru că era ceva urgent și ăla care mi-a atras atenția nu înțelege chestia asta. Regulile sunt bune când li se aplică altora nu-i așa? Când e vorba să ni se aplice nouă, întotdeauna avem circumstanțe atenuante și oricine altcineva e de vină.
- să nu postezi aceiași întrebare de mai multe ori
- să nu scrii mesajele integral cu majuscule
- să nu citezi inutil mesajele la care de fapt răspunzi
fie ai ceva cu ei, fie că unele întrebări deranjează. E o manie ce, din păcate, se întâlnește foarte mult la poporul ăsta. Nu. Nu are nimic de face cu asta, nu ai cum să ai ceva cu cineva pe acare nici măcar nu-l cunoști. Ar fi culmea. Nu are cum să deranjeze pe cineva. Nimeni, absolut nimeni, nu impune aici vreo ștachetă. S-a răspuns la marea majoritate a întrebărilor. E drept că la unele nu foarte rapid, dar trebuie să înțelegeți că fiecare răspunde în limita timpului său.
Culmea e că de fapt v-am și răspuns la întrebare în celălalt loc în care ați postat-o. Și în al doilea loc v-am atras atenția ca pe viitor să nu mai postați aceiași problemă în mai multe locații. Dar de ce să nu ne arătăm cocoși? Să arătăm că na, noi de fapt nu meritam o astfel de atenționare pentru că era ceva urgent și ăla care mi-a atras atenția nu înțelege chestia asta. Regulile sunt bune când li se aplică altora nu-i așa? Când e vorba să ni se aplice nouă, întotdeauna avem circumstanțe atenuante și oricine altcineva e de vină.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.