sume de recuperat de la casa de sanatate
sume de recuperat de la casa de sanatate
am un concediu medical acordat in 27.01.2014 pentru perioada 15.01.2014---31.01.2014 ,
In 25.02.2014 am depus decl 112
Care este termenul limita pentru depunerea dosarului la casa de sanatate pt recuperare bani boala? zice ca 90 zile de la data cind era in drept adica ???
multumesc mult
In 25.02.2014 am depus decl 112
Care este termenul limita pentru depunerea dosarului la casa de sanatate pt recuperare bani boala? zice ca 90 zile de la data cind era in drept adica ???
multumesc mult
Re: sume de recuperat de la casa de sanatate
Cele 90 zile curg de la data de 25 februarie.
Daca nu inregistrez un concediu medical,se intampla ceva?
nu as vrea sa ma mai complic avand in vedere ca nici banii nu-i recuperez decat dupa vreun an.Am mai avut un concediu in 2013 si nici acum nu am recuperat banii

nu se intampla nimic doar ca trebuie pontat si platit atunci.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Si cum il pontezi ca si prezent o data ce a fost in cocnediu medical?
da.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
buna ziua!
am si eu o rugaminte.
ce trebuie sa contina dosarul pt casa de sanatate pt o pers care e insarcinata si si-a luat concediu medical in luna a-07-a si ce termen de depunere am a cestui dosar?
multumesc
am si eu o rugaminte.
ce trebuie sa contina dosarul pt casa de sanatate pt o pers care e insarcinata si si-a luat concediu medical in luna a-07-a si ce termen de depunere am a cestui dosar?
multumesc
-
Dosarul contine aceleasi "piese"ca la un concediu medical"obisnuit (ca cele descrise mai sus). Singura diferenta este ca TOT concediul se suporta din FNUASS (CCI in program) si indemnizatia este de 85%. Asta daca medicul a trecut la"motiv":"sarcina si lauzie". Acest tip de CM este de maxim 126 zile calendaristice din care obligatorii sunt 42 zile calendaristice, DUPA nastere. Asa a fost la mine cand a nascut sotia mea, eu i-am facut dosarul. Sper sa nu se fi schimbat intre timp.
Daca nu este trecut"sarcina si lauzie"( parca 08, scuze daca gresesc) se trateaza ca un CM obisnuit. Primele 7 zile calendaristice (5 lucratoare, asa iese oricum ai socoti) se suporta din fondul de salarii (FS-daca e CM initial), restul din FNUASS (CCI in program). Sper ca am fost"lamuritor".
Daca nu este trecut"sarcina si lauzie"( parca 08, scuze daca gresesc) se trateaza ca un CM obisnuit. Primele 7 zile calendaristice (5 lucratoare, asa iese oricum ai socoti) se suporta din fondul de salarii (FS-daca e CM initial), restul din FNUASS (CCI in program). Sper ca am fost"lamuritor".
-
nu e sarcina si lauzie inca, va rog daca se poate termen de depunere.
sunt 90 zile de la eliberarea lui?
sunt 90 zile de la eliberarea lui?
-
Da. Ca mai sus