Suspendare Cim

bedregeanuo

Suspendare Cim

#1 Mesaj de bedregeanuo »

Daca cim se suspenda de comun acord intre salariat si angajator, angajatului fiindu-i suspendat contractul pana la 1 martie 2015 trebuie depus vectorul fiscal 010 cu scoaterea din evidenta pentru plata contributiilor? sussendarea s-a facut in 12 octombrie, si in urma aceste suspendari prima zi de lucru la incetarea suspendarii va fi 2 martie?mentioneze ca societatea are doar acest angajat si desfasoara o activitate sezoniera.

balazse

Re: Suspendare Cim

#2 Mesaj de balazse »

Pe ce baza s-a suspendat contractul, vreu articol din Codul Muncii ne poti zice?

bedregeanuo

#3 Mesaj de bedregeanuo »

s-a incetat de comun acord, angajata a inceput facultatea, si farmacia veterinara respectiva isi reia activitatea in martie, inchizand momentan punctul de lucru.

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Atunci nu discutam de suspendare de contract asa cum ai mentionat anterior, ci de incetare (este mare diferanta intre cele doua).
In acest caz ai doua posibilitati:
- depuni lunar D.112 cu zero, pana cand vei avea un angajat nou;
- modifici vectorul fiscal prin scoaterea contributiilor, iar la urmatoarea angajare faci iar o modificare a vectorului prin introducerea contributiilor.

bedregeanuo

#5 Mesaj de bedregeanuo »

Eu am optat pentru suspendare pana 01.03. deoarece este un contract cu perioada determinata, pana la 01.08.2015. Sa inteleg ca trebui sa corectez in revisal si sa transmit incetare? atat salariatul cat si angajatorul si-au exprimat dorinta de a continua activitatea din martie.

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Si totusi care articol ai ales pentru suspendare?
Suspendare il poti face doar in anumite cazuri, citeste Codul Munci art.50-54.
Daca te incadrezi la cele de mai sus atunci poti face suspendare, desi dupa parerea mea este vorba mai degraba de incetare, decat de suspendare.

Scrie răspuns