stergere inchideri
-
stergere inchideri
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti cum pot sterge inchiderile de TVA si cele de venituri si cheltuieli?
Multumesc.
Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti cum pot sterge inchiderile de TVA si cele de venituri si cheltuieli?
Multumesc.
Re: stergere inchideri
Operatii>Inchidere luna>Devalidez.
In dreapta sus trebuie sa ai selectata luna pentru care vrei sa faci devalidarea.
In dreapta sus trebuie sa ai selectata luna pentru care vrei sa faci devalidarea.
-
dar butonul de devalidare nu imi este activ
Devalideaza intai inchidrea lunii precedente (butonul de jos).
-
nu sunt active nici un buton, la nici o luna, decat cel de N.C. 

alege ultima luna din dreapta sus
-
Multumesc frumos, am reusit.
Dar daca de ex. am de facut modificari in anul 2012 va trebui sa devalidez toate lunile din 2014 pana la 2012?
Dar daca de ex. am de facut modificari in anul 2012 va trebui sa devalidez toate lunile din 2014 pana la 2012?
Da.
Dar cum adica sa mai faci modificari in 2012 ??????
Dar cum adica sa mai faci modificari in 2012 ??????
-
Este o refacere de contabilitate. Si se verifica ce s-a inregistrat deja si voi inregistra documentele neinregistrate si reface declaratii.
Si sunt noua in programul acesta de aceea nu ma prea descurc cu anumite impedimente sa zic asa.
Multumesc frumos de ajutor.
Si sunt noua in programul acesta de aceea nu ma prea descurc cu anumite impedimente sa zic asa.
Multumesc frumos de ajutor.
daca doresti sa faci comparativ din 2012 inchideri declaratii etc, salvezi baza de date pe un stik(intetinere BD, salvare in alta locatie alegi stik) apoi faci inca o firma cu acelasi nume, o validezi cu 0 ca sa intri in program si faci restaurare BD de pe stik(intetinere BD, restaurare BD din in alta locatie, alegi arhiva de pe stik) iar aici devalidezi pana in 2012 si refaci situatii inchideri, etc. si vezi ce iese, aici ai refacut iar in firma precedenta vei avea la zi ca sa poti compara eventual sa gasesti erorile.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Buna ziua,
am si eu urmatoarea problema:
am devalidat luna octombrie si m-am intors in luna septembrie pentru a trece o factura ce a fost inregistrata pe cheltuieli, pe stocuri.
La luna septembrie nu am avut creata gestiune ptr. combustibili cu articolele aferente, gestiunea am deschis-o in octombrie iar acum cand vreau sa listez o balanta la stocuri pentru combustibili la sept.nu imi apare aceasta gestiune.
Cum pot rezolva sa-mi apara aceasta gestiune in situatie stocuri?
am si eu urmatoarea problema:
am devalidat luna octombrie si m-am intors in luna septembrie pentru a trece o factura ce a fost inregistrata pe cheltuieli, pe stocuri.
La luna septembrie nu am avut creata gestiune ptr. combustibili cu articolele aferente, gestiunea am deschis-o in octombrie iar acum cand vreau sa listez o balanta la stocuri pentru combustibili la sept.nu imi apare aceasta gestiune.
Cum pot rezolva sa-mi apara aceasta gestiune in situatie stocuri?
in septembrie devalidezi intrarea respectiva cu combustibil, alegi gestiunea (creata in octombrie nu lasi nedefinit) si validezi.
daca vei inchide luna septembrie va face si nota contabila si vei vedea si in balanta stocurilor.
daca vei inchide luna septembrie va face si nota contabila si vei vedea si in balanta stocurilor.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Asa am facut inainte de a posta, dar tot nu imi aparea in situatie stocuri.....
am avut doar 2 intrari asa ca le-am sters, am sters si gestiunea si articolele aferente, iar apoi le-am introdus din nou, acum e bine.
Multumesc.
am avut doar 2 intrari asa ca le-am sters, am sters si gestiunea si articolele aferente, iar apoi le-am introdus din nou, acum e bine.
Multumesc.
-
Multumesc de ajutor.
-
Buna ziua din nou si La multi ani !!!
Am salvat o baza de date intr-o alta firma noua si am nevoie sa sterg inregistrari din ani precedenti si sa imi ramana doar anul 2012.
De ex, sunt inregistrari pe anul 2011, 2012 si 2013 si as vrea sa am doar 2012. Cum pot proceda?
Multumesc.
Am salvat o baza de date intr-o alta firma noua si am nevoie sa sterg inregistrari din ani precedenti si sa imi ramana doar anul 2012.
De ex, sunt inregistrari pe anul 2011, 2012 si 2013 si as vrea sa am doar 2012. Cum pot proceda?
Multumesc.