Salutare,
am si eu nevoie de un pic de ajutor privind lucrul doua tipuri de gestiuni, si anume:
-lucrez cu o gestiune "cantitativ-valorica" de un an si jumatate iar in luna decembrie am mai deschis un magazinel cu o activitate de florarie si aranjamente florale unde am nevoie de o "gestiune global-valorica" - am creat inca o gestiune de acest fel (global-valorica) dar nu reusesc sa inteleg cum ar trebui sa lucrez, deoarece aceasta gestiune creata nu apare in momentul cand fac o intrare noua de Marfa si dau click in casuta cu gestiunile existente. Unde gresesc sau ce trebuie sa fac sa pot lucra cu ambele tipuri de gestiune?
Multumesc!
GESTIUNI DIFERITE
- fagarasa176
Re: GESTIUNI DIFERITE
La gestiunea global-valorica se lucreaza pe nedefinit...important este sa alegi contul corect, respectiv 371.analitic
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Re: GESTIUNI DIFERITE
Eu as avea o sugestie. Ar fi bine ca la "fisiere" -> "plan conturi" sa creezi 371.0, 378.0. 4428.M.0, 607.0 si 707.0, dupa care mergi la "fisiere" -> "tipuri de articole si servicii" -> si modifici la tip "marfa" conturile cu cele mentionate mai sus.
Dupa care mergi la "administrare" -> "intretinere bd" -> "modificare coduri" -> iar la "modificare cont contabil" faci transferul de pe 371 pe 371.0 si asmd pentru fiecare cont.
Astfel, pe analitic 0 o sa ai gestiunea cantitativ-valorica, iar pe analitic 1 o sa ai evidenta global-valorica.
Atentia ca la 4428 sa treci 4428.M.1 la gestiunea global-valorica.
Inainte de toate sa faci o salvare de baza de date.
Dupa care mergi la "administrare" -> "intretinere bd" -> "modificare coduri" -> iar la "modificare cont contabil" faci transferul de pe 371 pe 371.0 si asmd pentru fiecare cont.
Astfel, pe analitic 0 o sa ai gestiunea cantitativ-valorica, iar pe analitic 1 o sa ai evidenta global-valorica.
Atentia ca la 4428 sa treci 4428.M.1 la gestiunea global-valorica.
Inainte de toate sa faci o salvare de baza de date.