reevaluare clienti in valuta
reevaluare clienti in valuta
Salut !
Am in cursul lunii decembrie niste facturi de prestari servicii transport emise catre firme din Romania in valuta pt transport international. Cu siguranta le-am introdus la iesiri - valuta,...am ramas cu ceva sold, dar acest sold nu mi se reevalueaza la sfarsit de luna. Imi scapa ceva ?
Multumesc, Calin Stupariu
Am in cursul lunii decembrie niste facturi de prestari servicii transport emise catre firme din Romania in valuta pt transport international. Cu siguranta le-am introdus la iesiri - valuta,...am ramas cu ceva sold, dar acest sold nu mi se reevalueaza la sfarsit de luna. Imi scapa ceva ?
Multumesc, Calin Stupariu
Re: reevaluare clienti in valuta
Ai mers la "operatii" -> "inchidere luna" -> tab "calcul diferente de curs" -> "actualizare date" si nu iti apar soldurile in valuta?
Da....culmea ca imi apar doar intrarile in valuta, nu si iesirile.
Nu cumva au sold zero in valuta? Folosesti ultima actualizare a programului?
Folosesc 449, si am sold la un client vreo 790 eur, la unul 2500 eur.....si totusi nu apar in tabela de reevaluare. Sa mai descarc odata 449
...tot nimic, ce dreaq ??...mai bine ma duc la culcare....
Am sold in valuta la clientii respectivi si tot nu mi le aduce in tabela de reevaluare !!! 

Trimite e-mail echipei Saga, fara vizualizarea bazei de date nu prea poti fi ajutat.
Am trimis acum, multumesc.
...si sa rezolvat operativ ca intotdeauna !!
. Lacunele sunt la mine, facturile cu tva la incasare nu se reevalueaza !!
W/end placut, ...si spor la lucru....

W/end placut, ...si spor la lucru....