REF.PERSOANE IN INTRETINERE

santas

REF.PERSOANE IN INTRETINERE

#1 Mesaj de santas »

BUNA ZIUA,VA ROG SA MA AJUTATI CU URMATOAREA PROBLEMA:
UN ANGAJAT ARE SOTIA IN INTRETINERE.UNDE TREBUIE INTRODUSE DATELE ACESTEIA?MULTUMESC

herganiec

Re: REF.PERSOANE IN INTRETINERE

#2 Mesaj de herganiec »

fisiere-> salariati-> scrie in dreapta jos
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

santas

#3 Mesaj de santas »

ASA AM FACUT SI EU, INSA DE LA SAGA PRIN TELEFON MI SE SPUNE CA ESTE GRESIT SI CA SOTIA TREBUIE TRECUTA LA SECTIUNEA D INAINTE DE GENERAREA D112 CA SI COASIGURAT.I-AM SPUS CA E O GRESEALA.MA INTREBAM DACA TREBUIE TRECUT SI IN SALARIATI (LA PERS.IN INTRETINERE) SI LA COASIGURATI IN DECL.112.MULTUMESC

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Credeți că scrisul mesajelor cu caractere normale îl face greu de citit? Nu înțeleg această obsesie de a scrie mesaje integral cu majuscule.
Vă rog să acordați puțină atenție modului de postare. Nu mai trece mult și am să încep să șterg direct orice mesaj scris integral cu majuscule.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

santas

#5 Mesaj de santas »

Poate ca cineva nici nu isi da seama de asta!La asta nu v-ati gandit?Cu ce drept stergeti dvs.un mesaj?Scuze,dar poate nu inteleg eu...

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Se prea poate să nu-și dea seama, deși e o regulă de bun simț în primul rând. De câțiva ani am tot pus mesaje pe forum despre aceste reguli. De șters, șterg pentru că pot și pentru că vreau, e ok răspunsul? Pentru că eu consider că sunt mesaje scrise nepoliticos. Regulile de postare pe forumuri spun că mesajele scrise integral cu majuscule sunt echivalentul urlatului la cineva.

herganiec

#7 Mesaj de herganiec »

@santas
ai intrebat cum se trece sotia in inretinere (pt deducere suplimentara) nu ati spus nimic de ea ca o vreti si coasigurata.
1.pt deducere suplimentara persoanele se trec asa cum v-am scris in partea dreapta jos la salariatul respectiv.
2.pt persoanele care intra ca si coasigurate la un amgajat TREBUIE sa le adaugati si la statul de plata(in prima luna apoi nu mai e nevoie)
- generati statul de plata in mod niormal pe luna respectiva
- validati
- apasati <Declaratia unica 112..>
- in fereasta respectiva intratil la sectiunea <Asigurati> la cap. D. CM+Coasigurati, pe angajatul respectiv
- adaugati persoanele coasigurate aici, in partea de jos.

De luna urmatoare nu mai e nevoie raman acolo coasigurate pana le eliminati dvs.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

santas

#8 Mesaj de santas »

herganiec
Multumesc mult!
cat despre scris...domnule draga, cred ca acest forum are menirea de a ajuta ,nu de a fi atent la astfel de detalii!!

tomac

#9 Mesaj de tomac »

Pentru mine, doamnă/domnule dragă, contează să fiu atent și la astfel de detalii.

Scrie răspuns