Plata salarii in cont bancar

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
beianz

Plata salarii in cont bancar

#1 Mesaj de beianz »

Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti unde anume trebuie sa introduc contul bancar al angajatului, la rubrica salariati, sa pot inregistra apoi din fereastra de state salarii, plata acestuia in cont ?!
Multumesc !

herganiec

Re: Plata salarii in cont bancar

#2 Mesaj de herganiec »

Nu este aceasta posibilitate.
Este vorba doar de virarea salariului pe card pt salariati. asta se poate.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

apetrem

#3 Mesaj de apetrem »

Virarea pe card sau in cont bancar, este acelasi lucru.
Marian Apetre

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

virarea pe card e un proces mai automatizat in sensul ca se genereaza fisierul corespunzator pt import in programul bancii respective, online sau pe un stik unde nu mai trebuie sa faci prea multe ca utilizator decat sa le transmiti fiserul si banca face virarea in conturile respective de card ale angajatilor. Aceasta metoda este cel mai des utilizata de cei care au multi amgajati si au carduri de salarii fiind mult mia simplu de facut platile.

virarea in cont bancar, NU se poate face automat ci manual de catre utilizator operand ordinul de plata catre banca (online sau deplasandu-se la banca). Acesta se utilizeaza pt operari ocazionale.
(Dar cred ca stiati acest lucru)
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns