Concediu sarcina si lauzie

margineane901

Concediu sarcina si lauzie

#1 Mesaj de margineane901 »

Buna seara!

Revin, cu o alta nedumerire, nu as vrea sa gresesc, dat fiind faptul ca sunt in joc banii de recuperat de la CAS :?
Trebuie sa completez datele in certificatul de concediu medical, asa ca, va rog frumos, ma puteti ajuta sa inteleg mecanismul corect, adica cum identific corect in Saga:

1. Baza de calcul a indemnizatiei de asigurari sociale de sanatate o gasesc in Saga ca media zilnica (baza de calcul)?
2. Media zilnica a bazei de calcul a indemnizatiei de asigurari sociale de sanatate este de fapt indemnizatia zilnica (85% aplicat la pct1)?
3. Zile baza de calcul banuiesc ca sunt zile baza?
4. Cuantumul indemnizatiei de asigurari sociale de sanatate este cel din statul de plata?
5. Indemnizatia suportata din bugetul FNUASS (am codul 08-sarcina si lauzie) - nr. de zile - nr de zile de concediu acordat, iar suma este de fapt cuantumul indemnizatiei (pct4)?

pinteae

Re: Concediu sarcina si lauzie

#2 Mesaj de pinteae »

Inf. din SAGA se transpun in Certificatul de concediu medical, astfel:
1. Total sume calculate = Baza de calcul a indemnizatiei ...
2. Media zilnica (baza calcul) = Media zilnica a bazei ...
3. Da
4. CM-FS impozitat+CM-CCI impozitat+CM-CCI neimpozitat (preluate din statul de salarii) = Cuantum indemnizatie de asigurari ...
5. CM-CCI impozitat+CM-CCI neimpozitat(preluate din statul de salarii) = Indemnizatia suportata din bugetul FNUASS ...

margineane901

Re: Concediu sarcina si lauzie

#3 Mesaj de margineane901 »

Va multumesc frumos!

Am depus cererea pentru 3 concedii, acum sa vedem daca se va aproba sau nu...

Scrie răspuns