Felicitari SAGA
Felicitari SAGA
Daca nu stiati - si sigur nu stiati - SAGA C 3.0 este prezenta si in paginile unei noi lucrari de la Rentrop si Straton.
Nu fac reclama acestei lucrari, ea exista sunt abonat la ea, iar numai simpla exemplificare cu un stat de plata, a notelor contabile a balantei de verificare folosind programul SAGA C 3.0 dovedeste inca o data (mai era nevoie?!) ca echipa SAGSOFTWARE este buna, iar noi cei care citim si scriem pe aici suntem la fel de buni si la fel de inspirati: am facut o algere buna.
Inca o data felicitari pentru ca le meritati din plin!
Nu fac reclama acestei lucrari, ea exista sunt abonat la ea, iar numai simpla exemplificare cu un stat de plata, a notelor contabile a balantei de verificare folosind programul SAGA C 3.0 dovedeste inca o data (mai era nevoie?!) ca echipa SAGSOFTWARE este buna, iar noi cei care citim si scriem pe aici suntem la fel de buni si la fel de inspirati: am facut o algere buna.
Inca o data felicitari pentru ca le meritati din plin!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Re: Felicitari SAGA
Dar au recunoscut oficial acest lucru, acolo în exemplificare, sau doar au dat cu copy-paste toate documentele de care spuneţi?Că atunci ei pot spune că sunt concepute de ei, nu?
Ultima oară modificat Mar Noi 10, 2015 11:08 am de către ferenta, modificat 1 dată în total.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Este evident. Nu trebuie sa se fi scris nimic.
Cine nu cunoaste "stilul" SAGA C 3.0 poate sa caute, dar pentru cei care stiu nu mai este o problema.
Cine nu cunoaste "stilul" SAGA C 3.0 poate sa caute, dar pentru cei care stiu nu mai este o problema.
Dar puteau totuşi să scrie!
R&S sunt un fâs!
Apoi, cu remarca asta, poţi şi închide topicul de tot, cu lacăt!Că nu mai este nimic de adăugat...cred!
Adăugați ce vreți. Mie unu nu mi se pare un etalon de profesionalism R&S.
-
Ca ne place sau nu, sunt de ceva anisori pe piata...
Daca nu esti "cumparat" dispari....
Daca nu esti "cumparat" dispari....
-
Sau..."Cumpatat"in multe laude...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...