SCHIMBARE CALCULATOR - PREDARE LICENTA

Mesaj
Autor
Avatar utilizator
balazse
Mesaje: 24275
Membru din: Vin Iun 20, 2008 12:00 am
Localitate: Satu Mare

Re: SCHIMBARE CALCULATOR - PREDARE LICENTA

#16 Mesaj de balazse »

Pentru VilcuD980
Scuze ca ma bag, dar in titlul formului gasim "Aici ne tutuim, vorbim, ne imprietenim", ca urmare nu trebuie sa te superi daca ne tutuim intre noi pe acest forum si sincer nu vad nimic rau in acest lucru, mai exact nu inseamna ca daca ne tutuim nu ne putem respecta la fel ca si cum am discuta cu "dvs.".

ferenta
Mesaje: 2867
Membru din: Joi Sep 04, 2008 12:00 am

Re: SCHIMBARE CALCULATOR - PREDARE LICENTA

#17 Mesaj de ferenta »

vilcud980 scrie:PS : d-lui Ferenta n-am a-i raspunde prea mult; vad ca ne tutuim (nu-i suparare, constat doar); totusi, poate intelege ca nu neaparat aplombul si volumul verbal e dovada de ceva... ba chiar, nu obligatoriu cine vorbeste mult, si gandeste mult :D - fara intentie in a jigni vreunul dintre antevorbitori... Faptul ca nu vorbesc p-aici (ceea, ce banuiesc, ar fi ceva "de bine", nu ?!) nu insemna ca nu e precum spun, cand spun... Inteleg, totusi, ca v-a (sau "ti-a" ?) fost de mare ajutor cele postate in topic-ul asta de dl. Tomac, nu ?!
Fiind, totusi, in forum, fiti sigur ca nu v-as / te-as intreba "de ce nu-ti vezi de treaba"; zic, totusi, ca nu e bine nici sa te ignor, c-ar fi jignitor, nu ? (vorba aia : iubeste-ma, uraste-ma, dar nu ma ignora" e partial valabila - eu doar iti raspund, cum consider mai bine, nu am altfel de sentimente :lol: )
1.-"d-lui Ferenta": aici n-ai nimerit-o! mai ai o încercare! :lol:
2.-"vad ca ne tutuim (nu-i suparare, constat doar)" : nici aici n-ai nimerit-o, iar având în vedere că ai vechime în utilizarea programului de circa 13 ani, este cel puţin ciudat că nu cunoşti nici măcar cel mai familiar lucru, adică motto-ul nostru frumos şi anume *Aici ne tutuim, vorbim, ne împrietenim*! :lol:
3.- din ceea ce mi-ai mai adresat în continuare, n-am înţeles o iotă! pe bune!
4.- bine ai venit pe forum! şi acum, dacă tot ai rezolvat problema licenţei, înseamnă că ai fost ajutat de oameni cu suflet mare, şi uite, ai tot timpul din lume să rămâi alături de noi, pe forum, să ne demonstrezi că totuşi eşti un om bun şi tu, şi poţi la rândul tău, dacă vrei, să ajuţi pe alţii pe acest forum, nu să tot fii frustrat degeaba, pe noi, cei care am intervenit în acest topic!demonstrează-ne, aşa cum spui, că şi cine vorbeşte puţin, gândeşte mult! :)
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

Scrie răspuns