Fereastra selectie articole stoc la introducere Bon Consum

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Încuiat
horecac641

Fereastra selectie articole stoc la introducere Bon Consum

#1 Mesaj de horecac641 »

1.M-ar ajuta ca la introducere unui bon de consum sa pot selecta articolele cu stocuri dintr-o fereastra (ca sa nu mai listez situatia stocurilor). (Nu este vorba de optiunea de la intrari, care e pentru o singura factura).
Nu e necesar pentru orice bon, insa ar fi utila posibilitatea deschiderii unei astfel de ferestre la unele bonuri.

2.La viteza culegere intrari, m-ar ajuta daca nu s-ar sterge data cand schimb doar ziua ( daca intru cu mouse pe camp data si modific nu se sterge, insa daca intru cu enter dintr-un alt camp si schimb ziua se sterge intregul camp al datei, nu doar ziua). Pare minor, dar daca ai de cules multe intrari se pierde timp.

fagarasa176

Re: Fereastra selectie articole stoc la introducere Bon Cons

#2 Mesaj de fagarasa176 »

1. Ai incercat sa folosesti butonul "Selectie rapida" sa vezi ce face??
2. Nu cred ca se poate implementa, asta insemana ca luna si anul sa fie predefinite, ceea ce inseamna ca la intrarea in program sa se aleaga o luna si un an predefinit, iar daca vreau de exemplu sa introduc un document din alta luna sa schimb luna. Astfel se pierde mai mult timp decat timpul pierdut pentru a scrie luna si anul, fapt pentru care nu m-i se pare util
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

tomac

#3 Mesaj de tomac »

2. Dacă intrați cu ENTER apăsați tasta HOME și se rezolvă ceea ce doriți.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

horecac641

#4 Mesaj de horecac641 »

Multumesc. (Am incercat "Selectie rapida" , dar dupa butonul "Adaug". Acum am incercat si inainte.Functioneaza!)

La 2. Modul de lucru solicitat functioneaza deja, dar cu intrarea pe campul datei cu mouse, sau cum a observat Tomac, cu tasta Home dupa intrarea pe camp. Cred ca nu ar fi o problema complicata ca sa mearga si prin intrarea cu Enter. Este util cand am de introdus facturi din mai multe zile din luna (programul propune data aleasa la deschidere, de ex 30.09.2015, dar cu un "focus" albastru, iar la modificarea zilei dispare data).

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Implicit se selectează întregul câmp pentru că în marea majoritate a cazurilor este mai eficient așa.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Încuiat