probleme la trimiterea decl
Re: probleme la trimiterea decl
... nu au nicio scuza ... puteam sa depun si 500 de declaratii pentru o firma .. serverul trebuie sa reziste ... niste imbecili IT-istii astora de la finante ... banii sunt la ei ... sa-si cumpere servere puternice ... credeti ca in tari serioase (cu muuullttt mai multi contribuabili decat are RO) "crapa" serverele ANAF-ului lor de la cateva declaratii in plus ?!
Poate că ai dreptate.
Dar cred că acolo, în țările unde sunt mai mulți contribuabili, nu sunt atâtea declarații pe cap de contribuabil iar serverele au timp să și respire (chiar și câte 10-20 secunde între depuneri).
Dar cred că acolo, în țările unde sunt mai mulți contribuabili, nu sunt atâtea declarații pe cap de contribuabil iar serverele au timp să și respire (chiar și câte 10-20 secunde între depuneri).
Eu daca pun depunere la ghiseu si pun zero in dreptul lui si apoi adaug codul fiscal imi apar declaratiile depuse luna trecuta, insa cele care le-am depus in seara asta nu imi apar deloc, nici macar sa-mi spuna in dreptul lor ca sunt in prelucrare...Chiar nu stiu...
Rabdare. Nu îți apare ''în prelucrare'' deoarece nici nu sunt în prelucrare. Sunt în așteptare, încă.
... isi bat joc de noi ... da-l in pisici de server ... au cheltuit milioane de euro pe soft-uri de rahat ... pentru o chestie atat de importanta, ar putea aloca bani ...
Banii au fost deja alocați, repartizați și cheltuiți prin campanii electorale.
Că n-am prins și noi vreo găleată..... asta înseamnă că avem mai mult creier decât cei care s-au înghesuit și au luat găleata.
Că n-am prins și noi vreo găleată..... asta înseamnă că avem mai mult creier decât cei care s-au înghesuit și au luat găleata.
-
depuse la amiaza, apar in prelucrare.... inca
Întotdeauna în perioadele astea: ianuarie, aprilie, iulie și octombrie sunt probleme în preajma zilei de 25. Pentru că majoritatea depun atunci. Pot avea servere oricât de performante nu e chiar așa de simplu. Să vedeți când se vor verifica 394 pe 2016. Atunci distracții legate de recipise.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Cică fac contract cu cei de la NASA să poată prelucra în timp real atât de multă informație, majoritatea irelevantă.
... sunt de acord ca sunt perioade mai aglomerate, dar situatie se poate rezolva (trebuie vointa si initiativa) ! ... in tari cu contribuabili cat populatia Romaniei credeti ca sunt probleme de genu' asta ?! .. si sincer, nu cred ca au mai multe accesari pe secunda decat are emag-ul de black friday ... si ei au reusit sa suporte traficul "greu" impecabil !
Da câți bani s-au dus de la ăia la partide și cam cât pleacă în urma urma licitațiilor de la instituțiile publice?
De unde parte de hard serioasă? Pe hârtii e ok, ai niște configurații de te miri cum își permite statul român.
Serverele ANAF se mișcă greu sau crapă periodic, dar ce să zicem de aplicația Revisal care nu are COR-uri actualizate de vreo 3 ani? Oare cine nu mai vrea să trimită bani spre Brașov? Că parcă de pe acolo era firma ce-a făcut soft-ul pentru ITM.
De unde parte de hard serioasă? Pe hârtii e ok, ai niște configurații de te miri cum își permite statul român.
Serverele ANAF se mișcă greu sau crapă periodic, dar ce să zicem de aplicația Revisal care nu are COR-uri actualizate de vreo 3 ani? Oare cine nu mai vrea să trimită bani spre Brașov? Că parcă de pe acolo era firma ce-a făcut soft-ul pentru ITM.
de vineri de la ora 14.30 si pana sambata la ora 8.15, declaratii in prelucrare!!!! cred ca e mai corect servere in reparatii!!!!!!!!!!!!!!!
-
De ieri de 13.30. Nimic pana acum!!! Nu stiu ce sa fac sa le retransmit? Poate s-au blocat pe undeva!
Nu le retrimiteți pentru că nu are sens.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
am gazit azi pe seat Contzilla:
"Serviciul depunerea declaratiilor – indisponibil in 22.01.2016 intre orele 14.30-16.30
Daca aveti declaratii de depus azi 22.01.2016 trebuie sa stiti ca intre orele 14.30 si 16.30 serviciul Depunere declaratii nu va fi disponibil."
gata functioneaza. am depus ieri si am primit recipisa acum 5 minute
"Serviciul depunerea declaratiilor – indisponibil in 22.01.2016 intre orele 14.30-16.30
Daca aveti declaratii de depus azi 22.01.2016 trebuie sa stiti ca intre orele 14.30 si 16.30 serviciul Depunere declaratii nu va fi disponibil."
gata functioneaza. am depus ieri si am primit recipisa acum 5 minute