Extensia Declaratii nu functioneaza?
-
Extensia Declaratii nu functioneaza?
generez declaratiile din saga si cand deschid Declaratii Anaf , desi sunt toate validate , la momentul apasarii butonului de validare si creare pdf semnat imi apare mesaj de eroare "Fisierul nu a putut fi validat" si in folderul declaratiei se mai creeaza un pdf cu numevechi.pdf.pdf ca denumire , deja la a 3a incercare am d112_CIF_LLAAAA_pdf.pdf.pdf.pdf
Ma poate ajuta careva
Ma poate ajuta careva
Re: Extensia Declaratii nu functioneaza?
Daca generezi declaratiile atunci sa le si semnezi, dupa care folosesti extensia sa trimiti declaratiile.
Daca doresit sa validezi+semnezi din extensie atunci trebuie sa generezi XML si atunci extensia iti genereaza fisierul pdf (nu mai o sa ai acelasi format ca si la generare din program) si poti trimite.
Sunt doua lucruri diferite.
Daca doresit sa validezi+semnezi din extensie atunci trebuie sa generezi XML si atunci extensia iti genereaza fisierul pdf (nu mai o sa ai acelasi format ca si la generare din program) si poti trimite.
Sunt doua lucruri diferite.
-
pana acum generam PDF iar programul / extensia de declaratii genera un fisier cu aceeasi denumire si _semnat la coada pe care apoi il depuneam fara probleme tot din aplicatie
Nu cred. Programul generează PDF doar folosind fișiere XML. Dacă generați direct PDF din SAGA atunci îl semnați și-l validați direct imediat după validare nu semnați PDF-ul din programul declarații ANAF.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
poate nu ma credeti dar vreme de aproximativ 9 luni a mers asa si a mers ca unsa treaba , o fi fost un bug dar a fost unul minunat 

Am aceeasi problema si cu fisierul xml generat din 394 din saga. Pana acum mi-l valida. Extensia "Declaratii ANAF" da mesajul "fisierul nu poate fi validat". Am peste 500 de inregistrari si nu pot genera direct pdf...
Extensia "Declaratii ANAF" e updatata si saga la fel. A gasit cineva o solutie?
Extensia "Declaratii ANAF" e updatata si saga la fel. A gasit cineva o solutie?
https://adilupita.wordpress.com/
-
La mine, la D392, desi initial la stare document, dupa refresh, mi-a aparut mesajul "Nu exista erori", dupa ce am iesit si am intrat din nou in program imi apare la stare "In prelucrare", desi recipisa este deja descarcata.
Sper ca domunul Bogan urmareste si acest topic si poate va introduce o optiune pentru referificare stare.
Am incercat cu "actualizare date", dar nu se actualizeaza.
P.S. Mai am si aceasta eroare in fisierul erori_declaratii.txt
Index was outside the bounds of the array.
Sper ca domunul Bogan urmareste si acest topic si poate va introduce o optiune pentru referificare stare.
Am incercat cu "actualizare date", dar nu se actualizeaza.
P.S. Mai am si aceasta eroare in fisierul erori_declaratii.txt
Index was outside the bounds of the array.
Pentru LupitaA
Si nu iti da nici un mesaj care ar fi eroarea sau unde gasesti fisierul cu erori?
Si nu iti da nici un mesaj care ar fi eroarea sau unde gasesti fisierul cu erori?
DOAR mesajul "Fisierul nu a putut fi validat", care apare la coloana 'Stare document'. Am cautat si in folderul Saga dupa fisiere txt de erori dar n-am gasit nimic care sa se refere la asta.
Pana la urma mi-am descarcat DUK Integrator-ul si l-am generat si semnat in acel program (trebuia sa depun pana in 25...)
Pana la urma mi-am descarcat DUK Integrator-ul si l-am generat si semnat in acel program (trebuia sa depun pana in 25...)
Eu zic sa trimiti un e-mail echipei Saga, precis undeva trebuie sa apara un text din care reiese care a fost problema si rezolva sau iti zic unde trebuie sa verifici.
Poate ai avut diacritice si de aceea nu s-a putut genera declaratia.
Sa ne zici cum s-a rezolvat.
Poate ai avut diacritice si de aceea nu s-a putut genera declaratia.
Sa ne zici cum s-a rezolvat.
Nu am diacritice. Cu DUK Integrator am validat, semnat si apoi am depus cu confirmare fara erori
Probabil nu era actualizat kitul DUKIntegrator ce este indicat în setările de la Declarații ANAF.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Intre timp am semnalat si la Saga, au intrat prin remote si au actualizat DUK-ul. Tot nu merge. Am trimis si xml-ul la service. De la ultimul update al extensiei pentru declaratii cred ca n-a mai functionat. Acum astept sa vad daca se gaseste o rezolvare, dar nu ma "arde" prea tare, pentru ca pot crea pdf-ul si sa-l semnez direct cu DUK Integrator (ceea ce am si facut in 25 feb.). Am doar doua firme care au peste 500 de inregistrari la 394 si fisierul xml exportat din saga e bun.
Referitor la ce a postat stanilaa897, si eu faceam asa: validam pdf-ul, nu-l semnam, dupa care intram in extensia Declaratii ANAF si apasam butonul 'validare+creare PDF semnat' si le semna pe toate prin DUK (probabil utiliza xml-ul din folderul firmei).
Referitor la ce a postat stanilaa897, si eu faceam asa: validam pdf-ul, nu-l semnam, dupa care intram in extensia Declaratii ANAF si apasam butonul 'validare+creare PDF semnat' si le semna pe toate prin DUK (probabil utiliza xml-ul din folderul firmei).
-
o luna noua , aceeasi problema, exista noutati ?
mai mult chiar , in acest moment primesc si niste erori ciudate gen"temporary file can/could not be created" din adobe
semnarea unei declaratii a devenit o aventura in acest moment din cauza asta , pana acum am reusit sa semnez 4 declaratii din aprox 120.......
PS trimit o lada de bere persoanei care gaseste o solutie
mai mult chiar , in acest moment primesc si niste erori ciudate gen"temporary file can/could not be created" din adobe
semnarea unei declaratii a devenit o aventura in acest moment din cauza asta , pana acum am reusit sa semnez 4 declaratii din aprox 120.......
PS trimit o lada de bere persoanei care gaseste o solutie

Sa facem un mic rezumat.
Ai generat fisierul pdf din program -> l-ai semnat manual -> ai deschis extensia Declaratii ANAF si nu pot trimite?
Ai generat fisierul pdf din program -> l-ai semnat manual -> ai deschis extensia Declaratii ANAF si nu pot trimite?