Buna ziua,
Am un proiect pe fonduri europene in desfasurare, toate cheltuielile care sunt facute pentru a fi decontate trebuie inregistrate distinct in contabilitate. Am creat analitice pentu cheltuieli precum 6022.1 sau 3028.1 etc.(in tipuri de articole / servicii). Pe acest proiect am si salariati care sunt platiti tot din fonduri europene, statul de plata nu face totaluri pe analitice 421.1 sau 6458.1. Am inteles ca trebuie sa creez grupe... ma poate sfatui cineva cum se face?
Salariat platit din fonduri europene
Re: Salariat platit din fonduri europene
Te duci la grupe, apeși pe adaug, le introduci. După, fiecărui salariat îi asociezi grupa. Nota tot pe sientetic se va face dar vor fi mai multe note.
multumesc, am identificat. pun procentul pentru fiecare din cele doua grupe (1 si 2) in funtie de implicare in proiect. 1 reprezinta implicarea in afara proiectului si 2 pe proiect.
Insa mai am o problema. Aceste procente se calculeaza raportat la un salariu brut pe luna respectiva. Eu am asa: ianuarie 20 zile lucratoare din care 2 zile in afara proiectului si 18 zile pe proiect, respectiv 1050lei brut pe 2 zile si 2900lei pe 18 zile.
Se poate evedentia separat in vriun fel ??
Insa mai am o problema. Aceste procente se calculeaza raportat la un salariu brut pe luna respectiva. Eu am asa: ianuarie 20 zile lucratoare din care 2 zile in afara proiectului si 18 zile pe proiect, respectiv 1050lei brut pe 2 zile si 2900lei pe 18 zile.
Se poate evedentia separat in vriun fel ??
Daca fac inregistrarile manual si nu validez luna ianuarie, ma afecteaza la declaratia 205 ?
daca nu validati un document nu se inregistreaza note si automat nici in alte declaratii nu se reflecta.
deci si in 205 si atunci il faceti manual.
deci si in 205 si atunci il faceti manual.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Pentru AgapiaL
Pentru situatia descrisa de tine eu iti sugerezi sa lasi totul pe cod 1 si sa validezi asa statul de plata, dupa care mergi si manual stornezi de pe cod 1 si inregistrezi pe cod 2 (oricum calculele o sa le faci manual).
Te poti folosii de butonul "copiere"/"lipire" pentru a lucra mai repede.
Pentru situatia descrisa de tine eu iti sugerezi sa lasi totul pe cod 1 si sa validezi asa statul de plata, dupa care mergi si manual stornezi de pe cod 1 si inregistrezi pe cod 2 (oricum calculele o sa le faci manual).
Te poti folosii de butonul "copiere"/"lipire" pentru a lucra mai repede.
Multumesc frumos pentru sfaturi !