Buna ziua,vă rog să-mi daţi un sfat.Am o angajată care în luna Mai are CM de sarcină şi lauzie cod 8 iniţial eliberat de medicul care i-a urmărit sarcina pentru perioada 01.05.2015-31.05.2015 şi vizat şi de medicul de familie.Pentru perioada 01.06.2015-30.06.2015 are concediu medical cod 8 tot iniţial de la medicul de familie.medicul de familie nu a vrut să-i dea ,,în continuare pe nu ştiu ce motiv.Primul concediu medical,cel din Mai este depus la Casa de sănătate pt.recuperare.Întrebarea mea este dacă pentru acelaşi cod de indemnizaţie pot fi două certificate iniţiale date de 2medici diferiţi.În acest caz si baza de calcul se schimbă pentru cel de al doilea certificat.
Mulţumesc anticipat pentru sfaturi.
doua concedii medicale initiale
Re: doua concedii medicale initiale
Ar fi bine de stiut de ce medicul de familie nu a trecut continuare.
Oricum nu are mare relevanta ca se suporta integral din CCI.
Ar fi optim totusi sa suni la Casa de Sanatate si sa te interesezi de situatie, sa nu te trezesti cu suprize ulterioare.
Oricum nu are mare relevanta ca se suporta integral din CCI.
Ar fi optim totusi sa suni la Casa de Sanatate si sa te interesezi de situatie, sa nu te trezesti cu suprize ulterioare.
multumesc pt.raspuns.Am sunat la Casa de Sanatate si nu pot avea doua certificate initiale pe acelasi cod ,chiar daca sunt de la medici diferiti.Trebuie modificat de medic si bifat in continuare.
Buna ziua !
Am primit 2 concedii medicale initiale ale aceluiasi salariat eliberate de medicul de fam. astfel:
1.cod indemn. 06, acordat in 08.02.16 ,nr.zile 5 (08.02-12.02.16) cod urgenta 88
2.cod indemn. 06, acordat in 15.02.16 ,nr.zile 5 (15.02-19.02.16) cod urgenta 86
Ambele sunt suportate din fondul de salarii ? Este corect ca ambele sa fie INITIALE doar pt ca exista intrerupere (samb.si duminica) intre unul si celalalt ?
Va rog frumos, un ajutor si un raspuns astept si eu. Multumesc!
Am primit 2 concedii medicale initiale ale aceluiasi salariat eliberate de medicul de fam. astfel:
1.cod indemn. 06, acordat in 08.02.16 ,nr.zile 5 (08.02-12.02.16) cod urgenta 88
2.cod indemn. 06, acordat in 15.02.16 ,nr.zile 5 (15.02-19.02.16) cod urgenta 86
Ambele sunt suportate din fondul de salarii ? Este corect ca ambele sa fie INITIALE doar pt ca exista intrerupere (samb.si duminica) intre unul si celalalt ?
Va rog frumos, un ajutor si un raspuns astept si eu. Multumesc!
- fagarasa176
Este corect, ambele din fondul de salarii
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Multumesc mult !