Buna ziua,
am nevoie de un sfat, am o firma platitoare de tva la luna, dom de activitati contructii.
Toata activitatea firmei se desfasoara in Franta, executa lucrari de contructii la diverse imobile din Paris.
Firma din Ro factureaza lucrarile catre o firma platitoare de tva din Franta, cu tva 0.
Trebuie sa depun D390?????
D390?
- fagarasa176
Re: D390?
Citeste art.325 alin (1) lit c) din CF si art.278 alin (2) din CF
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Am citit articolele respective, si sa inteleg ca daca locul prestarii serviciului este Franta, atunci nu declar in D390?
Așa este. Poate vreți să întrebați de codul muncii sau de CAS ori alte probleme dacă tot ați deschis subiectul la salarii. Puțină atenție vă rog.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
scuze, chiar nici acum nu imi dau seama, la mine scrie: probleme contabile, diverse.... scuze.
- fagarasa176
-
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati intr-o problema: lucrez in saga PS, am un II platitor de TVA trimestrial. Am inregistrat o factura de la Google (reclama) in intrari-valuata , tip operatie 001. In D390 imi apare in doua randuri, odata ca A.-achiz.intracom si dedesupt, in alt rand ca S.-Achiz. intracom. Nu inteleg unde am gresit, ca de ce raporteaza de doua ori?
Va rog sa ma ajutati intr-o problema: lucrez in saga PS, am un II platitor de TVA trimestrial. Am inregistrat o factura de la Google (reclama) in intrari-valuata , tip operatie 001. In D390 imi apare in doua randuri, odata ca A.-achiz.intracom si dedesupt, in alt rand ca S.-Achiz. intracom. Nu inteleg unde am gresit, ca de ce raporteaza de doua ori?