Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat: un angajat a fost internat de luni pana joi, 18-21.04. Ma intreaba daca sa ceara concediu medical sau sa ii acordam concediu de odihna. Cum este mai bine/simplu?
Va multumesc!
Concediu odihna sau CM?
Re: Concediu odihna sau CM?
Daca lui ii convine concediu de odihna, puneti-l in CO cu cerere bineinteles.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Buna seara,
El zice ca doreste CO. Dar i-au dat de la spital certificat de concediu medical (maine mi-l aduce). Acum, intrebarea mea este, daca s-a emis certificat de concediu medica,l atunci acesta trebuie neaparat inregistrat sau poate fi ignorat?
Multumesc anticipat!
El zice ca doreste CO. Dar i-au dat de la spital certificat de concediu medical (maine mi-l aduce). Acum, intrebarea mea este, daca s-a emis certificat de concediu medica,l atunci acesta trebuie neaparat inregistrat sau poate fi ignorat?
Multumesc anticipat!
poate fi ignorat daca nu il aduce.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Va multumesc! O saptamana usoara!
Din punctul meu de vedere este aproximativ acelasi lucru ca-i dau CO sau ii operez CMedical (pentru 4 zile calendaristice), din moment ce primele 5 zile calendaristice sunt suportate de angajator, nu?
Multumesc!
Multumesc!
da, dar sunt platite 85% parca. nu ?