pentru angajatii cu timp partial ,programul nu imi genereaza bine notele contabile.,ac fiind asociati cu alte categorii asimilate salariatilor 621 401.
mentionez ca am inceput sa introduc datele din doi ani diferiti,2016,si 2015 intrucat am pierdut toate datele din 2015 (un virus a criptat tot anul 2015,inregistrarile)cum sa procedez cu notele contabile aferente salariilor din 2015?
cum rezolv,va rog o solutie.
multumesc.
salarii,
Re: salarii,
incercati sa explicati mai clar ce problema aveti. luati-o cu inceputul ca sa ne "prindem" care e buba.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
am trecut la reconstituirea datelor contabile din 2015 pe care le-am pierdut datorita unui virus care a criptat totul.
am descarcat saga pe alt calculator.am introdus datele din anul 2016 pt raportarile trimestriale(trim1).
am trecut apoi la reconstituirea datelor din 2015,am introdus soldurile din dec 2014 si apoi intrari,iesiri,amortizari...
In statul de salarii nu vede angajatii cu timp partial nu face notele contabile 641cu 421, ci 621 cu 401 cheltuieli alte categorii asimilate salariilor.la fel face si in statele de salarii din 2016.
sa modific in articole contabile nc ?
am descarcat saga pe alt calculator.am introdus datele din anul 2016 pt raportarile trimestriale(trim1).
am trecut apoi la reconstituirea datelor din 2015,am introdus soldurile din dec 2014 si apoi intrari,iesiri,amortizari...
In statul de salarii nu vede angajatii cu timp partial nu face notele contabile 641cu 421, ci 621 cu 401 cheltuieli alte categorii asimilate salariilor.la fel face si in statele de salarii din 2016.
sa modific in articole contabile nc ?
pt 2005 trebuie sa lucrati cu programul de atunci de Saga. Deoarece nu mai coincid calculele si declaratiile.
apoi cand ajungeati pt 2016 actualizati programul.
PS chiar nu ati avut nicio arhiva salvata extern a firmei, cat de veche macar?
apoi cand ajungeati pt 2016 actualizati programul.
PS chiar nu ati avut nicio arhiva salvata extern a firmei, cat de veche macar?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
arhiva din anul 2012 pana la luna noiembrie.
in rest virusul a criptat toata arhiva zip.
acum,nu stiu ce sa fac...,
am anul 2016 cu ultima varianta descarcata din saga,
anul 2015 lucrat tot pe ac varianta...
cum sa procedez?
in rest virusul a criptat toata arhiva zip.
acum,nu stiu ce sa fac...,
am anul 2016 cu ultima varianta descarcata din saga,
anul 2015 lucrat tot pe ac varianta...
cum sa procedez?
daca aveti inregistrati salariatii pana la zi si aveti statele listate cu recapitulatiile lunare, eu cred ca nu e nevoie sa introduceti asa din urma. cel mai bine introduceti salariatii cu 01.01.2016 si refaceti eventual doar acest an.
ceilalti ani ii aveti listati.
ceilalti ani ii aveti listati.
-
trebuie predat bilantul pe 2015....