Modificare program
Modificare program
buna
se mai schimba ceva in programul saga o data cu modificarea salariului minim pe economie?
fiind maine 01.06.2016 trebuie sa fac statul de plata pentru luna mai si nu stiu daca il pot valida
se mai schimba ceva in programul saga o data cu modificarea salariului minim pe economie?
fiind maine 01.06.2016 trebuie sa fac statul de plata pentru luna mai si nu stiu daca il pot valida
Re: Modificare program
Ce sa se mai schimbe? D.112? Doar pe 30.05.2016 a fost actualizat D.112 cu minim pe economie. Asa ca ai rabdare.
Unde ii graba asta cu statul de plata din prima zi (doar din curiozitate)?
Unde ii graba asta cu statul de plata din prima zi (doar din curiozitate)?
eu in 3 zile platesc salariile si plec in concediu, asa ca m-ar ajuta mai degraba un raspuns decat sa ma ia cineva la misto

si eu am facut salariile si ieri le-am platit pt luna 05.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
nu am primit mail, de la saga, cu actualizarile pt 30.05.2016, in ceea ce priveste schimbarea salariului de la 01.05.2016, iar o data cu citirea acestui topic am aflat ca s-a actualizat.O sa il descarc si eu.Uite ca e bine sa mai urmaresti cate o discutie, mai afli ceva nou.
Ce versiune aveti acum?
asta este acum pe site
ver 3.0.469 din 18.04.2016
1. S-a actualizat formatul de raportare pentru Revisal.
asta este acum pe site
ver 3.0.469 din 18.04.2016
1. S-a actualizat formatul de raportare pentru Revisal.
Pentru OporanuS
Daca doream sa fac misto atunci as fi postat ca atare.
Faptul ca se intreaba ceva nu inseamna ca se face misto de tine.
Daca doresti un raspuns exact atunci nu trebuie sa postezi pe forum, ci sa soliciti informatia direct de la echipa Saga.
Pentru TigauC
Nu ai citit exact ce am postat, deoarece nu am postat ca s-a actualizat programul, ci ca a fost actualizat D.112, adica fisierul pdf de pe site ANAF.
Trebuie citit cu atentie ce se posteaza.
Daca doream sa fac misto atunci as fi postat ca atare.

Daca doresti un raspuns exact atunci nu trebuie sa postezi pe forum, ci sa soliciti informatia direct de la echipa Saga.
Pentru TigauC
Nu ai citit exact ce am postat, deoarece nu am postat ca s-a actualizat programul, ci ca a fost actualizat D.112, adica fisierul pdf de pe site ANAF.

-
A aparut versiunea 3.0.470 cu actualizarea salariului minim si a D 112
-
balazse scrie:Pentru OporanuS
Daca doream sa fac misto atunci as fi postat ca atare.![]()
Pentru TigauC
...eu am depus decl 112 pe data 01.06.2016...fara actualizarea din 30.05.2016. si a fost buna ...
nu vad ce sa nu fie bun in .pdf. Calculele sunt aceleasi.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Pentru StaicuC921
Daca ai fi avut concediu medical atunci ai fi avut sanse mari sa ai eroare la recipisa, dar daca nu ai avut atunci este normal sa nu iti apara mesaj de eroare.
Daca ai fi avut concediu medical atunci ai fi avut sanse mari sa ai eroare la recipisa, dar daca nu ai avut atunci este normal sa nu iti apara mesaj de eroare.
Nu spui și de ce?
Da, deoarece baza de calcul pentru fond accidente si boliz profesionale are la baza venitul minim pentru economie pentru zilele de concediu medical:
fond accid si boli prof = venit brut realizat - CM suportat din CCI - CM suportat din FS + (minim pe economie / nr. zile lucratoare x nr. zile concedii medicale)
Citeste aici despre baza de calcul:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=25231
fond accid si boli prof = venit brut realizat - CM suportat din CCI - CM suportat din FS + (minim pe economie / nr. zile lucratoare x nr. zile concedii medicale)
Citeste aici despre baza de calcul:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=25231
-
balazse scrie:Pentru StaicuC921
... asa e ! ... nu am avut concediu medical ...o sa fiu atenta...multumesc!