Buna ziua,
Am un concediu medical, boala obisnuita, din 01.06-10.06.2016. Am introdus in program si imi apar 8 zile CM.
Si am unele nelamuriri:
- stiu ca primele 5 zile calendaristie se platesc de catre angajator si urmatoarele de stat. Daca programul mi-a trecut doar 8 zile de CM, cate zile trebuie sa trec ca platite de angajator, 3 sau 5, avand in vedere ca 4-5.06.2016 au fost zile de weekend.
- si cum/unde sa inregistrez zilele suportate din FS si CCi , ca nu vad unde am posibilitatea de a alege 2 variane ci doar una.
- unde completez suma veniturilor luate in calcul pt indemnizatie?
Multumesc anticipat!
Concediu munca
- fagarasa176
Re: Concediu munca
Introduci CM de doua ori pe doua linii separate
Prima linie perioada 01.06-05.06 suportat din FS
A doua linie perioada 06.06-10.06 suportat din CCI
Prima linie perioada 01.06-05.06 suportat din FS
A doua linie perioada 06.06-10.06 suportat din CCI
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Multumesc frumos 
Inca ceva, la salvare imi apare un mesaj de avertizare,- Nu ati completat suma veniturilor luate in calcul pt indemnizatie. Continuati? - Dar nu vad unde trebuie sa trec suma asta.Sa dau continua fara sa tin seama de avertisment?

Inca ceva, la salvare imi apare un mesaj de avertizare,- Nu ati completat suma veniturilor luate in calcul pt indemnizatie. Continuati? - Dar nu vad unde trebuie sa trec suma asta.Sa dau continua fara sa tin seama de avertisment?
pai atunci nu o sa iti calculeze nimic, suma veniturilor pt indemnizatie se calculeaza automat daca are istoric salariatul (e mai vechi de 6luni) daca nu trebuie calcualt manual si introdus de tine.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
E angajat din 2008, si in tabelul de jos, stanga programul a facut calculul si am preluat media zilnica, dar la salvare imi apare acel mesaj de avertizare...
- fagarasa176
Nu doar media zilnica.....veniturile...zilele...si media zilnicavargaa scrie:E angajat din 2008, si in tabelul de jos, stanga programul a facut calculul si am preluat media zilnica, dar la salvare imi apare acel mesaj de avertizare...
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Da, multumesc , am rezolvat.
Dar mai am o nelamurire: ce trebuie sa contina dosarul pe care il trimit la casa de asigurari de sanatate? Nu am mai avut concedii medicale pana acum si nu stiu ce sa trimit, m-am uitat pe net dar as vrea sa fiu sigura...
Multumesc frumos pt ajutor!
Dar mai am o nelamurire: ce trebuie sa contina dosarul pe care il trimit la casa de asigurari de sanatate? Nu am mai avut concedii medicale pana acum si nu stiu ce sa trimit, m-am uitat pe net dar as vrea sa fiu sigura...

Multumesc frumos pt ajutor!