Incetare CM in perioada de proba

vargaa

Incetare CM in perioada de proba

#1 Mesaj de vargaa »

Buna ziua,

Am o angajata din luna aprilie, cu perioada de proba de 90 zile calendaristice. Astazi e prima zi in care nu a mai venit la munca, am hotarat de comun acord ca nu corespunede profesional. Intrebarea mea e: pe langa salariul pe luna aceasta, cele 2 saptamani, trebuie sa-i platesc si concediu de odihna neefectuat? Exista concediu de odihna in perioada de proba, trebuie platit la incetarea contractului de munca? Cum calculez cate zile de CO are din 02.04.2016 pana in 15.06.2016.
Multumesc anticipat!

vargaa

Re: Incetare CM in perioada de proba

#2 Mesaj de vargaa »

Am vb cu cineva de la ITM si mi-a spus ca trebuie platit concediul neefectuat pe perioada de proba.
Alta intrebare e , cum inregistrez in contabilitate plata acestui concediu?

olteanz

#3 Mesaj de olteanz »

Conform statului de plata.
1+1=3

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

face programul.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

vargaa

#5 Mesaj de vargaa »

Cum face programul? Ce trebuie sa fac? Angajata nu si-a luat concediu, trebuie sa il platesc la incetarea CM...
M-am gandit sa fac nota contabila in articole contabile, daca este alta posibilitate va rog sa ma ajutati!

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

completeaza data plecarii in salariati.
fa statul de plata, te avertizeaza ca are dreptul la x zile de co.
introdu zilele de CO la stat la pers in cauza, iti arata suma cuvenita, sterge zilele de co. suma cuvenita o introduci pe alte venituri la detalii.

Credeam ca lucrati cu Saga nu cu alt program.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

costachet982

#7 Mesaj de costachet982 »

de ce sa stearga din stat zilele de CO ? le lasa acolo ca dovada ca au fost platite....o sa fie prb doar la decl d112 la validare prin atentionare depasire nr de ore...modifica doar in d112.

eu asa fac in caz ca se trezeste vreun salariat ca nu i-au fost platite zilele de co....

herganiec

#8 Mesaj de herganiec »

Daca consideri ca e bine asa pt tine faci asa.
Eu fac cum am precizat mai sus si mentionez pe statul de plata ce reprezinta suma de la pers respectiva adica x zile CO = y suma pt concediu.

Nu o trec in stat cum ai zis pt ca nu are corelatie cu pontajul din luna si cu D112 si mi se pare normal sa o pun pe alte venituri suplimentare.

Scrie răspuns