Buna ziua,
Am si eu o intrebare legata de facutarea PFA-urilor.
Parinti mei au o companie care se ocupa cu cultivarea si vanzarea fructelor-legumelor si mi-au spus ca nu pot sa mai emita facturi catre PFA deoarece acestea nu se mai pot inregistra in evidenta contabila.
Este necesara eliberarea bonului fiscal pentru PFA si nu a facturii? Deoarece aici nu discutam de vanzarea en-detail, ci en-gros.
Astept cu nerabdare raspunsurile dumneavoastra.
Situatie PFA
Re: Situatie PFA
PFA = persoană fizică?
PFA = persoana fizica autorizata. Le-a fost sugerat sa foloseasca doar casa de marcat.
Ni s-a spus ca nu se mai pot inregistra facturile cu datelor acestor entitati juridice.
Stiu ca in cazul persoanelor fizice e obligatoriu sa emiti bon fiscal si factura doar daca este ceruta. Dar in cazul PFA?
Ni s-a spus ca nu se mai pot inregistra facturile cu datelor acestor entitati juridice.
Stiu ca in cazul persoanelor fizice e obligatoriu sa emiti bon fiscal si factura doar daca este ceruta. Dar in cazul PFA?
Este o prostie ce li s-a spus.
Nu există interdicția emiterii de facturi, chiar dacă se folosește casă de marcat.
Nu există interdicția emiterii de facturi, chiar dacă se folosește casă de marcat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.