revisal, un sfat va rog
revisal, un sfat va rog
Am un contract de munca pe perioada determinata 01.10.2016-31.10.2016. Am omis sa trimit revisalul ieri.
Il trimit astazi, dar nu stiu ce sa scriu la data modificartii (31 oct sau 01 noiembrie) si ultima zi de lucru sa scriu 31.10 sau 01.11.
Multumesc mult!!!!
Il trimit astazi, dar nu stiu ce sa scriu la data modificartii (31 oct sau 01 noiembrie) si ultima zi de lucru sa scriu 31.10 sau 01.11.
Multumesc mult!!!!
Re: revisal, un sfat va rog
Ca sa evitati amenda netransmiterii la timp incetarea, eu as face act aditional de prelungire si il inchideti apoi
Actul aditional de prelungire n-ar fi trebuit declarat ianinte de 31.10.2016?
eu stiu ca aveti timp 19 zile sa-l transmiteti
Chiar daca este pentru un contract pe perioada determinata si acesta expira in 31.10?
Multumesc!
Multumesc!
nu sunt prea buna in a da citatele din text, eu asa am procedat la un contract determinat, in care angajatul nu se hotara daca ramane sau intrerupe. am facut act aditional transmis in termenu de 19 zile si in situatia mea l-am trecut pe nedeterminat. acuma sincer control nu am avut pe el sa spun cum a trecut testul. dar l-a momentul respectiv, prin ianuarie citisem, ma interesasem si eram in legalitate.
Multumesc mult pentru ajutor!
La mine problema e ca angajatul respectiv nici macar nu a venit luna intreaga la serviciu, a cerut sa intre in concediu fara plata.
Asa ca nu prea se justifica sa fac un act aditional. Nu stiu cum sa procedez.
Daca scriu la data modificarii 1.11, data incetarii 1.11 (nu se considera ca ultima zi de lucru este 31.10 (asa cum este si in contract )?
La mine problema e ca angajatul respectiv nici macar nu a venit luna intreaga la serviciu, a cerut sa intre in concediu fara plata.
Asa ca nu prea se justifica sa fac un act aditional. Nu stiu cum sa procedez.
Daca scriu la data modificarii 1.11, data incetarii 1.11 (nu se considera ca ultima zi de lucru este 31.10 (asa cum este si in contract )?
daca ultima zi de lucru a fost ieri, azi se intocmeste decizia si se transmite, nu ? eu cel putin asa procedez la demisii, cand salariatul cere sa incheie cu data de 1, eu 31 il pontez si pe 1 fac decizia si o transmit in revisal, cred ca si la determinate e la fel, il puneti in pontaj pe 31 , iar azi transmiteti revisal, perioada de vechime va fi pana la data de 31.
Asa am sa si fac.
M-a derutat faptul ca in contract este perioada 01.10.2016-31.10.2016.
Am sa fac decizia si il trimit astazi cu 01.11.2016 la data modificarii si data incetarii.
Multumesc mult, mult de tot!
M-a derutat faptul ca in contract este perioada 01.10.2016-31.10.2016.
Am sa fac decizia si il trimit astazi cu 01.11.2016 la data modificarii si data incetarii.
Multumesc mult, mult de tot!
eu nu operez revisalul in saga, iar in revisal, este data la care produce efecte si atunci e data de 1
succes
succes
-
Incetarea nu se transmite tot in 19 zile lucratoare?
nu
"data încetării contractului de munca
– termen depunere la modificare:
la data încetării CIM (Contract individual de munca);
la data luării la cunoștință a evenimentului care a determinat în condițiile legii încetarea CIM.
Excepție: situațiile în care modificările se produc ca urmare a unei hotărâri judecătorești sau ca efect al unui act normativ. În acest caz, modificarea se va face în ziua în care angajatorul a luat cunoștință de această hotărâre."
"data încetării contractului de munca
– termen depunere la modificare:
la data încetării CIM (Contract individual de munca);
la data luării la cunoștință a evenimentului care a determinat în condițiile legii încetarea CIM.
Excepție: situațiile în care modificările se produc ca urmare a unei hotărâri judecătorești sau ca efect al unui act normativ. În acest caz, modificarea se va face în ziua în care angajatorul a luat cunoștință de această hotărâre."
-
Da asa e. Am vazut si eu acum. Eram in eroare in cazul asta. Voi tine minte. Mersi.