Am urmatoarea situatie:
-punct de lucru cu 4 angajati, deci nu am depus 060, impozitul se plateste in localitatea unde are sediul firma.Am depus doar formularul acele pentru sediu secundar.
-se deleaga pentru o luna cu posibilitatea prelungirii cu acordul salariatilor inca 2 salariati de la sediu care urmeaza sa desfasoare activitatea in localitatea unde exista punctul de lucru.
Intrebari:
1-depasesc in acest moment 5 angajati la punctul de lucru:trebuie sa depun 060 sau doar in situatia in care angajarea se face strict pentru punctul de lucru?
2-delegarea se declara in revisal?
3-un angajat va fi barcagiu-ce cor as putea folosi?
Multumesc mult!
delegare salariat punct de lucru
Re: delegare salariat punct de lucru
Daca se trimite in delegatie nu se declara nimic in ReviSal, sau exista poziti in ReviSal care ai putea sa modifici pentru cazul tau?
Nu, nu exista pozitii noi in revisal.
Ma puteti ajuta,totusi, cu un cor pentru barcagiu;il gasesc in nomenclatorul de meserii, dar nu si in cor.
Multumesc!
Ma puteti ajuta,totusi, cu un cor pentru barcagiu;il gasesc in nomenclatorul de meserii, dar nu si in cor.
Multumesc!
Va rog sa-mi spuneti si mie ce acte sunt necesare pentru angajarea unui barcagiu.
Multumesc!
Multumesc!
Buna ziua, am preluat o firma cu punct de lucru in alt sector decat sediu , la care sunt angajati 5 salariati, punctul de lucru e declarat, dar nu s-a obtinut cui special, impozitul acestora se declara si platea pe cuiul mama. este obligatoriu sa scot cui special ? ce urmari vor fi daca pana acum s-au declarat si platit pe sediu. cum se procedeaza daca o luna sunt 5 angajati, urmatoarea luna 4, apoi 5 si fluctueaza intre 4 si 5 angajati ?
multumesc
multumesc