Am un cetatean croat,cu permis de sedere temporara, casatorit cu o romanca- il pot angaja cu contract de munca?
Trebuie sa mai depun contractul la agentia pentru cetateni straini(nu stiu exact cum se numeste).
Multimesc!
angajare cetatean croat
Re: angajare cetatean croat
Inca ceva, permisul de sedere temporara este valabil pana la 01.02.2018, asta inseamna ca trebuie sa fac contractul de munca pe perioada determinata pana la 01.02.2018?
Multumesc mult!
Multumesc mult!
Nu, Croatia este in UE, nu-i trebuie permis de munca.
De ce sa faci contract pe durata determinata, are tot timpul sa-si preschimbe permisul cand va fi nevoie.
De ce sa faci contract pe durata determinata, are tot timpul sa-si preschimbe permisul cand va fi nevoie.
Multumesc mult!
Eu tin revisal in saga si am completat la contractul cetateanului croat CNP (cel din permisul de sedere) si ca act de identitate -permis de sedere si primesc mesajul ca nu e corect actul de identitate.
Nu imi dau seama cum trebuie sa corectez.
Ma puteti ajuta, va rog?
Multumesc!
Nu imi dau seama cum trebuie sa corectez.
Ma puteti ajuta, va rog?
Multumesc!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Am citit deja ce a scris TomaC pe blog, dar eu am cnp=ul persoanei, am domiciliul de aici, si ca act de identitate am primit permisul de sedere fapt pentru care am ales varianta de permis de sedere".
Cand fac validarea in programul de la itm, primesc mesajul ca actul de identitate este incorect.
Cand fac validarea in programul de la itm, primesc mesajul ca actul de identitate este incorect.
M-am uitat mai bine (ochelarii nu m-au ajutat prima data, dar a doua oara si-au facut treaba) in exemplul dat de TomaC si am vazut ca in registru, actul de identitate ales este cartea de identitate nu permisul de sedere.
Am completat si eu si a fost ok.
Multumesc!
Am completat si eu si a fost ok.
Multumesc!
Si totusi, nu-mi dau sema ce gresesc.Cu orice alt tip de act de identitate imi valideaza revisalul, dar cu permis de sedere nu.
Imi da aceleisi mesaj-act identitate incorect.
Nu stiu ce gresesc.
Nu stiu ce as mai putea face.
Imi da aceleisi mesaj-act identitate incorect.
Nu stiu ce gresesc.
Nu stiu ce as mai putea face.