Buna ziua.
Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema referitor la declaratia 394.
Cum procedez sa trimit o declaratie rectificativa pentru perioada anterioara datei de 01.10.2016.
Am incercat si imi da eroare. Eroarea consta in faptul ca nu am declarat nr. facturilor emise si plaja de facturi, desii am facut acest lucru pentru ca altfel nu puteam trimite declaratia lunii octombrie.
Multumesc!
declaratie 394 rectificativa anterior lunii octombrie
Re: declaratie 394 rectificativa anterior lunii octombrie
Ia legătura cu Anaf. Sunt ceva probleme cu pdful între cele 2 perioade declarative.
Pentru BrebeneM
Pentru perioada anteriora lui octombrie nu trebuie declarata plaja de numere, iar tu faci referire la perioada octombrie cand deja trebuia.
Este posibil sa nu fi inteles problema.
Pentru perioada anteriora lui octombrie nu trebuie declarata plaja de numere, iar tu faci referire la perioada octombrie cand deja trebuia.
Este posibil sa nu fi inteles problema.
Pai tocmai asta este problema ca la septembrie nu trebuie plaja de facturi dar este deja trecuta si eroarea este ca nu este trecuta.
Ai fisierul pdf cu declaratia initiala?
Daca daca atunci il deschizi -> il salvezi sub alta denumire (adaugi la capat "_rectif") -> stergi semnatura -> il deblochezi -> modifici ceea ce trebuie modificat si validezi/semnezi -> transmiti.
Functioneaza, a fost testat.
Daca daca atunci il deschizi -> il salvezi sub alta denumire (adaugi la capat "_rectif") -> stergi semnatura -> il deblochezi -> modifici ceea ce trebuie modificat si validezi/semnezi -> transmiti.
Functioneaza, a fost testat.
declaratia 394 are eroare txt- necunoscut ! cum o pot rezolva?
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
Bine ai venit pe forum!
Ai ultima actualizarea a programului, deoarece intre timp cei de la ANAF au modificat fisierul pdf.
Ai ultima actualizarea a programului, deoarece intre timp cei de la ANAF au modificat fisierul pdf.