Va rog sa-mi spuneti daca se mai poate tipari din saga extarsul de cont pentru clienti si furnizori.
Am versiunea 479 si daca pana acum puteam tipari extraul de cont in forma in care este formularul tipizat, acum imi tipareste doar o confirmare de sold.
Multumesc!
extras de cont saga
- fagarasa176
Re: extras de cont saga
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Multumesc Fagaras176!
Asta inseamna ca nu mai trebuie sa confirm in 5 zile soldul?
De la clientul meu am primit fix modelul vechi, cel cu confirmarea in 5 zile.
Asta inseamna ca nu mai trebuie sa confirm in 5 zile soldul?
De la clientul meu am primit fix modelul vechi, cel cu confirmarea in 5 zile.
O rugaminte:-in ce act normativ gasesc faptul ca nu se mai foloseste modelul vechi de tipizat-extras de cont?
Multumesc mult!
Multumesc mult!
În actul normativ care abrogă actul normativ care reglementa documentul „extras de cont”.
Corect Septimiu!
Este ordinul 2634/2015 care abroga ordinul 3512/2008.
Este ordinul 2634/2015 care abroga ordinul 3512/2008.
-
popad70 scrie:Va rog sa-mi spuneti daca se mai poate tipari din saga extarsul de cont pentru clienti si furnizori.
Am versiunea 479 si daca pana acum puteam tipari extraul de cont in forma in care este formularul tipizat, acum imi tipareste doar o confirmare de sold.
Multumesc!
Titlul se poate modifica, dar unde se confirma soldul?
Cu noua confirmare de sold, eu societatea respectiva o instiintez doar ca are doar un sold neachitat, dar poate soldul meu este gresit, unde confirma ei suma... e ilogic...

Da stiu ca au schimbat astia legea, o mare porcaie, altceva nu aveau de facut...
Munca în echipă presupune în primul rând să-ţi pierzi jumătate din timp explicându-le celorlalţi de ce nu au dreptate.
Daca soldul nu este corect se face o confruntare de fisa.