bilant lichidare
bilant lichidare
care sunt etapele unui bilant de lichidare,am dat bilant la decembrie 2016 si am ales bilant lichidare la 30.04.2017, si i-mi da erorori, nu val;ideaza,In formularul 10 este profitul pe total an 2016, iar in formularul 20, este profitul pe semestryul 1 2016 si 2017
Re: bilant lichidare
Va uitati intai la balanta.
Vedeti ce solduri aveti.
Fiecare sold in parte trebuie sa fie inchis (fie platiti furnizorii, fie platit ce mai aveti la Bugetul de Stat consolidat, fie incasare de la client, fie restituiri de sume catre asociati, etc)
Intr-un final soldurile din Balanta finala trebuie sa fie ZERO.
Dupa aceea faceti un bilant la 30.06.2017 (nu gresesc, chiar asa la 30.06.2017)
NU VALIDATI BILANTUL.
Ceea ce va iese (chiar daca aveti erori pe fundal cu ROSU) nu va panicati. Important este sa aveti ZERO de la un capat la atul al Bilantului.
Il tipariti intr-un exemplar si asa NEVALIDAT il depuneti la Registrul Comertului (in etapa a 2-a) intr-un dosar in care trebuie sa se regasersca Certificatul de Inmatriculare in original, Hotararea AGA/Decizia asociatului unic (care s-a depus in etapa 1-a), Certificat Constatator initial (cel care s-a emis impreuna cu Certificatul de Inmatriculare)
Vedeti ce solduri aveti.
Fiecare sold in parte trebuie sa fie inchis (fie platiti furnizorii, fie platit ce mai aveti la Bugetul de Stat consolidat, fie incasare de la client, fie restituiri de sume catre asociati, etc)
Intr-un final soldurile din Balanta finala trebuie sa fie ZERO.
Dupa aceea faceti un bilant la 30.06.2017 (nu gresesc, chiar asa la 30.06.2017)
NU VALIDATI BILANTUL.
Ceea ce va iese (chiar daca aveti erori pe fundal cu ROSU) nu va panicati. Important este sa aveti ZERO de la un capat la atul al Bilantului.
Il tipariti intr-un exemplar si asa NEVALIDAT il depuneti la Registrul Comertului (in etapa a 2-a) intr-un dosar in care trebuie sa se regasersca Certificatul de Inmatriculare in original, Hotararea AGA/Decizia asociatului unic (care s-a depus in etapa 1-a), Certificat Constatator initial (cel care s-a emis impreuna cu Certificatul de Inmatriculare)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!