facturi personale -micro
Re: facturi personale -micro
patronul a adus o factura cu parfum si a platit cu cardul firmei. Am inteles ca inregistrez pe 461 (urmand sa recuperez banii),dar direct din banca, sau inregistrez factura pe neded si apoi plata facturii prin 461?
daca are tva factura, trebuie sa o inregistrezi
Buna ziua!
Am o plata din contul curent al societatii pt.eliberare atestat marfa conductor. Ulterior, ne-au cerut de la ARR ca plat sa fie facuta din contul personal al soferului, urmand ca suma de 64 lei platita din firma sa se considere ca avans pt.plata ce va fi efectuata peste un an, cand se va cere eliberare licenta transport marfa si atunci va trebui platita taxa de 260, insa cu 64 lei mai putin.
Cum evidentiez in contabilitate timp de un an acest avans??
Multumesc!
Am o plata din contul curent al societatii pt.eliberare atestat marfa conductor. Ulterior, ne-au cerut de la ARR ca plat sa fie facuta din contul personal al soferului, urmand ca suma de 64 lei platita din firma sa se considere ca avans pt.plata ce va fi efectuata peste un an, cand se va cere eliberare licenta transport marfa si atunci va trebui platita taxa de 260, insa cu 64 lei mai putin.
Cum evidentiez in contabilitate timp de un an acest avans??
Multumesc!
-
plata in avans, 409
Multumesc!