revisal urgent
revisal urgent
buna ziua,am un cim pe durata determinata de 3 luni si expira pe 26.09.2018,astazi ar trebuii sa ii transmit revisalul,dar vreau sa ii fac cu perioada nedeterminata,cum procedez ii inchid pe cel de 3 luni si ii fac alt contract cu perioada nedeterminata,am gresit si nr de contract primul cel de 3 luni,fac corectie la nr.de contract si le transmit separate in revisal corectia si modificarea noului cim,va multumesc.
Re: revisal urgent
mai bine inchei primul contrac pe perioada determinata si faci altul pe nedeterminat.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Art. 41, alin. (3) din codul Muncii spune ca :
"Modificarea contractului individual de muncă se referă la oricare dintre următoarele elemente:
a) durata contractului;
b) locul muncii;
c) felul muncii;
d) condiţiile de muncă;
e) salariul;
f) timpul de muncă şi timpul de odihnă."
.. deci nu se face referire la un anumit tip de contract de munca, ci doar la contractul individual de munca ! Poti face un Act Aditional la Contractul Individual de Munca in care specifici ca se modifica punctul "C. Durata contractului" din determinata in nedeterminata ! Cel putin, eu asa fac si nu am avut probleme cu ITM-ul !
"Modificarea contractului individual de muncă se referă la oricare dintre următoarele elemente:
a) durata contractului;
b) locul muncii;
c) felul muncii;
d) condiţiile de muncă;
e) salariul;
f) timpul de muncă şi timpul de odihnă."
.. deci nu se face referire la un anumit tip de contract de munca, ci doar la contractul individual de munca ! Poti face un Act Aditional la Contractul Individual de Munca in care specifici ca se modifica punctul "C. Durata contractului" din determinata in nedeterminata ! Cel putin, eu asa fac si nu am avut probleme cu ITM-ul !
daca era ok primul merge si cu act aditional, dar l-a gresit si pe cel initial de aceea e mai bine sa il inceteze pe primul si sa faca altul nou corect.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Ca sa inchei un contract cu durata determinata 01.04.2018 - 30.09.2018 in revisal, in baza carui articol fac actul aditional de incetare ?
Multumesc!
Multumesc!
-
Multumesc !
Daca perioada determinata a fost cuprinsa intre 01.04.2018 si 30.09.2018 data de incetare in revisal o pun 30.09.2018 sau 01.10.2018?
Intreb ca ii fac un nou contract astazi pe perioada nedetreminata incepand cu 01.10.2018 aceluiasi salariat si ma aflu in aceeiasi situatie ca colegul care a deschis subiectul.
Adica am prelungit cim pe perioada determinta de 3 ori si am gresit si nr de contract apoi am venit cu corectie si vreau sa procedez cum a sugerat @balaze .
Daca perioada determinata a fost cuprinsa intre 01.04.2018 si 30.09.2018 data de incetare in revisal o pun 30.09.2018 sau 01.10.2018?
Intreb ca ii fac un nou contract astazi pe perioada nedetreminata incepand cu 01.10.2018 aceluiasi salariat si ma aflu in aceeiasi situatie ca colegul care a deschis subiectul.
Adica am prelungit cim pe perioada determinta de 3 ori si am gresit si nr de contract apoi am venit cu corectie si vreau sa procedez cum a sugerat @balaze .
-
ma poate ajuta cineva , va rog mult ? azi trebuie sa trimit revisalul
-
Faci corectie la contractul initial si corectezi nr. contractului si cu act aditional modifici contractul pe durata nedeterminata.