Buna ziua,
Am un atelier de personalizari cu productie. Imi puteti spune care sunt pasii pentru a descarca corect gestiunea? Creez produsul finit (ex tricou imprimat), adaug la retetar toate materiile prime folosite. Apoi trebuie sa fac transferuri? De ex daca vreau sa fac 2 tricouri imprimate, fac transfer din depozit de materii prime in productie si dupa din productie in produse finite?
Multumesc!!
Descarcare gestiune
Re: Descarcare gestiune
Buna ziua,
Am instalat programul Saga C3 si nu mi se descarca stocurile de marfa din gestiune, nu am nici partea de inchidere luna. Mentionez ca gestiunea este cantitativ- valorica. Ma puteti ajuta cu informatii, ce ar trebui sa fac ca sa mi se descarce gestiunea?
Multumesc.
Am instalat programul Saga C3 si nu mi se descarca stocurile de marfa din gestiune, nu am nici partea de inchidere luna. Mentionez ca gestiunea este cantitativ- valorica. Ma puteti ajuta cu informatii, ce ar trebui sa fac ca sa mi se descarce gestiunea?
Multumesc.
@albui713
Nu se face nici un transfer. Dacă ați definit o rețetă și dacă ați stabilit consumurile, atunci la crearea produselor în ecranul "Producție" se vor genera și produsele și se va și descărca gestiunea de materii prime/auxiliare utilizate.
@ionela125
Posibil să aveți doar parte de stocuri activă. Intrările și ieșirile trebuie să fie operate pe tip "Mărfuri". Intrările și ieșirile trebuie să fie validate.
Nu se face nici un transfer. Dacă ați definit o rețetă și dacă ați stabilit consumurile, atunci la crearea produselor în ecranul "Producție" se vor genera și produsele și se va și descărca gestiunea de materii prime/auxiliare utilizate.
@ionela125
Posibil să aveți doar parte de stocuri activă. Intrările și ieșirile trebuie să fie operate pe tip "Mărfuri". Intrările și ieșirile trebuie să fie validate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Lucrez doar pe partea de stocuri. Am validate atat intrarile cat si iesirile, dar tot nu imi apare la nota contabila descarcarea de gestiune. Ce trebuie sa mai am activ pentru a mi se descarca gestiunea?
Nota contabilă pentru descărcare apare doar la generarea ei în ecranul de închidere lună.
Multumesc. Aveeti idee ce trebuie sa fac ca sa imi apara sa inchid luna? Nu imi apare acea functie in programul SAGA
Operații - Închidere lună.
Opțiunea nu apare la programul de contabilitate în partidă simplă - SAGA PS.
Opțiunea nu apare la programul de contabilitate în partidă simplă - SAGA PS.