stat salarii+112 indemnizatie somaj nerecuperata

gavriliuc1

stat salarii+112 indemnizatie somaj nerecuperata

#1 Mesaj de gavriliuc1 »

Buna
Situatia este urmatoarea: o firma care a trebuit obligatoriu sa nu mai functioneze (conform oug) a trecut toti salariatii in somaj tehnic; pentru unul dintre salariati nu a primit indemnizatia de la somaj (alt contract activ despre care salariatul nu a vrut sa spuna...poveste lunga); in aceste conditii cum procedam cu:

- statul de plata pe luna martie 2020; firma va suporta cei 75% din salariul brut, dar sumele nu apar pe statul de plata pe luna martie 2020;
- declaratia 112 pentru luna martie 2020; firma va trebui sa achite contributiile pentru salariatul respectiv , insa acestea nu se regasesc in D112 pe luna martie;
- statul de plata INDEMNIZATII OUG pentru aprilie 2020; programul nu are optiunea de a selecta pentru care dintre salariati s-a primit indemnizatia;
- declaratia 112 pentru luna aprilie 2020; in formatul actual ea va cuprinde si suma indemnizatiei aferenta lunii martie care nu a fost efectiv incasata.

S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?
Multumesc

tomac

Re: stat salarii+112 indemnizatie somaj nerecuperata

#2 Mesaj de tomac »

Veți trece în ecranul de concedii "Șomaj tehnic" nu cel pe OUG30, la acel salariat. Se devalidează statul și se apasă actualizare date după ce se face modificarea. Se depune rectificativă la D112 pe martie. Nu are cum să mai apară în aprilie cu indemnizație de șomaj pe OUG 30. Va apărea pe stat în aprilie cu 75% din salariul pe aprilie.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

gavriliuc1

Re: stat salarii+112 indemnizatie somaj nerecuperata

#3 Mesaj de gavriliuc1 »

Multumesc pentru ajutor.

Scrie răspuns