Eu la o prima vedere peste NC date de gheorghei642 trag concluzia ca administratorul ramane debitor cu o suma si asi vrea sa il intreb pe Ovidiu daca cei de la control au specificat in RIF ca administratorul e obligat la restituirea vreunei sume catre firma, pt.ca ar fi o dubla sanctionare : una cu penalitati provenite din interpretarea componentei soldului si a doua cu obligatia administratorului sa restituie banii. Ori nu e ok.
Eu nici prin 457 nu asi trece nici-o suma (pt.ca nu asi mai avea corelatie cu ce am declarat prin D100) si pur si simplu 1171=5311 si 1171=446
REGISTRUL DE CASA
Re: REGISTRUL DE CASA
Ai dreptate Silvia .. asa ar fi fost mult mai simplu (1171 la 5311 si 446), dar in spiritul romanesc am mai plimbat niste sume prin niste conturi (
). Cat despre raspunderea administratorului (sau a asociatului in cazul stabilirii imp. pe dividende) nicio vorba in procesul verbal, nu s-au dus atat de departe (au venit "pe firma") si nici nu se va duce nimeni vreodata (se stie ca doar in cazuri exceptionale o alta echipa de control va reverifica ce au stabilit precedentii - nu se calca unii pe altii). Controlul si-a indeplinit menirea .. a adus sume destul de serioase la buget, s-au stabilit dobanzi si penalitati, gata ! 

Re: REGISTRUL DE CASA
E bine ca s-a terminat cu "bine" (a se citi dobanzi si penalitati). 

Ultima oară modificat Mar Aug 24, 2021 5:02 pm de către pomparaus, modificat 1 dată în total.