REGISTRUL DE CASA

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
pomparaus

Re: REGISTRUL DE CASA

#16 Mesaj de pomparaus »

Eu la o prima vedere peste NC date de gheorghei642 trag concluzia ca administratorul ramane debitor cu o suma si asi vrea sa il intreb pe Ovidiu daca cei de la control au specificat in RIF ca administratorul e obligat la restituirea vreunei sume catre firma, pt.ca ar fi o dubla sanctionare : una cu penalitati provenite din interpretarea componentei soldului si a doua cu obligatia administratorului sa restituie banii. Ori nu e ok.
Eu nici prin 457 nu asi trece nici-o suma (pt.ca nu asi mai avea corelatie cu ce am declarat prin D100) si pur si simplu 1171=5311 si 1171=446

ovidiuo

#17 Mesaj de ovidiuo »

Ai dreptate Silvia .. asa ar fi fost mult mai simplu (1171 la 5311 si 446), dar in spiritul romanesc am mai plimbat niste sume prin niste conturi ( :? ). Cat despre raspunderea administratorului (sau a asociatului in cazul stabilirii imp. pe dividende) nicio vorba in procesul verbal, nu s-au dus atat de departe (au venit "pe firma") si nici nu se va duce nimeni vreodata (se stie ca doar in cazuri exceptionale o alta echipa de control va reverifica ce au stabilit precedentii - nu se calca unii pe altii). Controlul si-a indeplinit menirea .. a adus sume destul de serioase la buget, s-au stabilit dobanzi si penalitati, gata ! :lol:

pomparaus

#18 Mesaj de pomparaus »

E bine ca s-a terminat cu "bine" (a se citi dobanzi si penalitati). :D
Ultima oară modificat Mar Aug 24, 2021 5:02 pm de către pomparaus, modificat 1 dată în total.

Scrie răspuns