mijloace fixe
mijloace fixe
Buna ziua. As vreasa stiu daca se poate lista, o lista cu mijloacele fixe ale societatii am cautat si nu am gasit nimic. Ii cere la banca lista cu mijloacele fixe, si daca stici ce ar trebui sa cuprinda daca o fac separata.
Multumesc
Multumesc
Re: mijloace fixe
Mergi la "operatii" -> "imobilizari" si listezi lista.
Daca doresti sa listezi doar o parte atunci foloseste butonul de filtrare (situat intre butonul "X" si "plan amortizare").
Daca doresti sa listezi doar o parte atunci foloseste butonul de filtrare (situat intre butonul "X" si "plan amortizare").
Eu le-am dus la bancă Registrul Imobilizărilor aşa cum se listează direct din SAGA la sfârşit de lună şi mi-au zis că e bine.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Buna ziua,
Va rog, firma achizitioneaza un tel mobil (mijloc fix). Societatea este micro. E gresit ...daca amortizez telefonul ...de la 3 ani intr-un an sau 2-3 luni?
Va rog, firma achizitioneaza un tel mobil (mijloc fix). Societatea este micro. E gresit ...daca amortizez telefonul ...de la 3 ani intr-un an sau 2-3 luni?
Totusi ce valoare are acel telefon?
In ceea ce priveste amortizarea, eu personal, n-am inteles nimic.
In ceea ce priveste amortizarea, eu personal, n-am inteles nimic.
Telefonul 4949 lei fara TVA si 369 lei fara tva - garantia. Ma gandeam, ca oricum firma este mico, sa-l amortizez mai repede. Voiam sa stiu daca este posibil.
-
@cioineam la felul cum pui problema cred ca si daca nu l-ai inregistra in contabilitate nu ti s-ar parea mare lucru. Ce daca e micro? Ce scrie in Codul Fiscal? Daca gandesti asa prea mult o sa te doara capul..
Multumesc frumos! Nu trebuie sa fim ironici.