iesiri in valuta
iesiri in valuta
Am de inregistrat facturi in valuta (iesiri), emise catre Spania. Este prima oara cand ma intalnesc cu aceasta situatie. Ma poate ajuta cineva, va rog?
Re: iesiri in valuta
sa fie bifat <cu operatii in VALUTA> la configurare societate , apoi mergi la operatii -> iesiri valuta , unde operezi factura in valuta completand ce se cere acolo. dai tiparire si gata.ciurlauf scrie:Am de inregistrat facturi in valuta (iesiri), emise catre Spania. Este prima oara cand ma intalnesc cu aceasta situatie. Ma poate ajuta cineva, va rog?
Greu ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
iesiri in valuta
Pai nu stiu cum sa inregistrez apoi echivalentul in lei...
iesiri in valuta
Si apoi, in momentul incasarii, cum inregistrez diferenta de curs valutar?
iesiri in valuta
Multumesc mult!!! Mai am o intrebare scurta: stiu ca in tarile UE nu se emit facturi cu TVA... In momentul in care inregistrez iesirea aleg taxare inversa sau nontransfer?
iesiri in valuta
Multumesc din suflet!!!! O sa ma apuc de treaba! daca mai imi pind urechile va mai stresez...
O saptamana usoara!
O saptamana usoara!
Buna ziua , referitor la facturiile emise . Am si eu facturi emise catre Bolt Operations Estonia . Am facut asa cum am vazut aici , la iesiri cu nontrnsfer . Intrebarea mea este , aceste facturi nu ar trebui sa apara in 390 ? , ca la mine nu apar si nu stiu daca fac bine . Multumesc . O zi buna .
-
Va rog sa ma ajutati sa inteleg cum ar trebui sa procedez in asa fel incat o factura de vanzare produse finite la un client UE sa poata fi listata si in lei, nu doar in euro. Am bifa " operatii in valuta " iar clientul este din UE.... Seara faina
Cum s-a efectuat vanzarea, in lei sau euro?
Daca in euro, de ce vrei sa il listezi in lei?
Cand emiti factura, in partea de jos va aparea cursul valutar, precum contravaloarea in lei sa sumei in euro.
Daca in euro, de ce vrei sa il listezi in lei?
Cand emiti factura, in partea de jos va aparea cursul valutar, precum contravaloarea in lei sa sumei in euro.
-
vanzarea este in euro insa in documentele contabile listate am nevoie si de factura cu echivalentul in lei.Nu e un moft....la fiecare control pentru rambursare tva mi se solicita facturi in moneda "RON" . Clientului o sa-i trimit factura in euro, bineinteles !
Up-date : acum am sesizat ca in partea de jos a paginii apar si sumele in lei! Multumesc pentru atentionare ! Respect!
Up-date : acum am sesizat ca in partea de jos a paginii apar si sumele in lei! Multumesc pentru atentionare ! Respect!