Buna seara
fiind un utilizator nou al acestui program apelez la cunostintele dvs in ceea ce priveste intocmirea pontajului.
Am inteles cum introduc CO sau CM dar in foaiade pontaj pentru zilele de CO sau CM apare 0 , ce ar trebui sa fac sa-mi apara CO sau CM?
Pentru salariatii care au ore suplimentare sau repaus saptamanal sau lucreaza sarbatori legale fara liber , cum pot face ca aceste sporuri sa apara direct in SP? ( am configurat procentele pentru toate sporurile)
Multumesc anticipat
Intocmire pontaj
Re: Intocmire pontaj
Pontajul este o evidență a orelor lucrate. Orele se exprimă în cifre. Nu există nici o reglementare legală care să stabilească pe undeva că se trece CO sau CM sau alte abrevieri.
Dacă sporurile permanente sunt definite în ecranul de configurare salarii, atunci în Fișiere - Salariați, fiecărui salariat i se va atașa sporul cuvenit folosind butonul "Sporuri".
Dacă sporurile permanente sunt definite în ecranul de configurare salarii, atunci în Fișiere - Salariați, fiecărui salariat i se va atașa sporul cuvenit folosind butonul "Sporuri".
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Re: Intocmire pontaj
Multumesc , am inteles acum, am crezut ca facand pontajul cu CO ... etc , se calculeaza orele suplimentare si altele iar in salarii se duc sumele la fiecare salariat ( ma refer la ore suplim si sarbatori legale , noapte ......)